Capcom a anuntat un nou IP pentru PS4

  • Published in Stiri RPG

În cadrul evenimentului Sony dedicat dezvăluirii Playstation 4, Yoshinori Ono, unul din producătorii Capcom, odată ajuns pe scenă, a anunţat suportul studioului său pentru viitoarea platformă prin intermediul unui nou titlu, Deep Down, un fantasy adventure care pare a oferi un fel de vânătoare cooperativă de monştri.

Un mic clip video prezentând Deep Down (acesta nu este neapărat titlul final al proiectului) a urmat anunţul lui Yoshinori Ono, care a prezentat un nou engine grafic cunoscut sub numele de Panta Rhei. Clipul video prezenţa un grup de aventurieri ce păreau a se certă despre valoarea ţintei lor, ţintă care aparent era un dragon, odată ce clipul continuă printr-un bătălie cu unul.

Jocul pare a fi un tip de RPG social, probabil cu funcţionalităţi de co-op integrate în gameplay. Considerând succesul gigantic înregistrat de Capcom cu seria Monster Hunter, şi toată atenţia pe care Sony a dedicat-o aspectului social, cooperativ şi conectivitatii, nu este de mirare. Un alt mic lucru, care poate spune ceva important, sau dimpotrivă să nu însemne nimic, Deep Down împărtăşeşte aceleaşi iniţiale cu Dragon's Dogma, un alt RPG produs de Capcom în care jucătorul demonta dragoni.

Deep-Down-1

Cele mai citite