Watch Dogs a fost confirmat pentru Playstation 4

Watch Dogs - Title Image Watch Dogs, unul dintre cele mai interesante jocuri prezentate anul trecut la E3, şi-a făcut apariţia anul acesta în cadrul evenimentului dedicat dezvăluirii noii platforme de la Sony, Playstation 4. Ubisoft a început prezentarea discutând despre conectivitate şi cum viitorul ne va permite să ne jucăm oriunde la orice moment, iar jocurile vor deveni mai complexe, mai bogate şi mai uşor de a ne pierde în ele, odată cu apariţia noii generaţie de console.

După discuţie, Ubisoft a mai prezentat un mic trailer de gameplay. Tema fundamentală din spatele Watch Dogs este că într-un fel conectivitatea pe care studioul o lăuda mai devreme a schimbat lumea considerabil. Noul Clip video începe la fel că originalul prezentat la E3 în 2012, cu un cadru al oraşului şi mici pauze penru a arăta cum totul este conectat online. Este destul de interesant cum se potriveşte totul, chiar şi gameplay-ul prezentat, cu temele fundamentale din spatele noului Playstation 4.

Yves Guillemont, CEO Ubisoft a ţinut să menţioneze că „Puterea şi capacităţile lui PS4 permite echipei Watch Dogs să depăşească barierele a ceea ce se credea că e posibil cu entertainment-ul interactiv", fapt care într-un fel ar trebui să ne bucure şi pe noi PC gamerii. Încă nu ştim când Watch Dogs va fi lansat, dar ştim că va fi valabil pe Playstation 3, Xbox360, Playstation 4 şi PC.

Clipul video prezentat la dezvaluirea Playstation 4

 

Mai jos aveţi câteva screenshoturi:

Watch Dogs - PS4 Presentation Watch Dogs - PS4 Presentation4

Watch Dogs - PS4 Presentation3 Watch Dogs - PS4 Presentation1

Cele mai citite