Legend of Grimrock 2 a fost anuntat

  • Published in Stiri RPG

Legend of Grimrock este, într-un fel, un omagiu viu al dungeon-crawler-urile de altă dată, cu nivelurile sale întortocheate, puzzle-uri complexe şi destule creaturi cât să cuprindă un mic Atlas de Monstrologie. Almost Human, studioul responsabil de această ofrandă la vremurile de mult uitate, a anunţat că un Legend of Grimrock II se află în producţie.

Iniţial, studioul plănuia să lucreze la un DLC (sau expansion) pentru primul joc, dar undeva pe parcurs, ceva s-a schimbat şi efortul a fost concentrat la producerea unui nou joc. „Crearea unui DLC sau a unui expansion pentru Grimrock nu s-ar fi simţit în regulă" anunţă un post de pe blogul oficial Almost Human. „Aşa cum întâlnirea de astăzi a demonstrat, avem o mulţime de idei pe care am vrea să le explorăm, foarte mult material pe care deja l-am terminat (original intenţionat pentru DLC/expansion), şi un update masiv al engine-ului, toate în producţie. Pur şi simplu, un DLC ar fi limitat ceea ce putem face. Cu un sequel nou, putem duce Grimrock la un nou nivel".

Pentru moment, Almost Human a preferat să tacă despre Grimrock II. Deci, nu ştim nimic despre o dată de lansare sau despre ce ne putem aştepta de la joc. Când vom şti, va vom anunţa, fiindcă nu prea des dai de un joc indie care să fie atât de apreciat precum a fost primul Grimrock (peste 600.000 de copii vândute).

Legend of Grimrock

Cele mai citite