Asus a lansat PadFone Infinity la Mobile World Congress 2013

Asus a prezentat astăzi, în cadrul Mobile World Congress, noul PadFone Infinity, noua generaţie a smartphone-ului integrat cu tabletă. PadFone Infinity beneficiază de cele mai noi tehnologii, precum LTE/4G, Android 4.2, motorizate de cel mai nou procesor quad-core, Qualcomm SnapDragon 600, la 1.7GHz.

Construit din aluminiu, Infinity are un aspect elegant şi o durabilitate crescută. Ecranul de 5 inch rulează la 1920x1080 Full HD şi are o densitate de 441ppi. Stocarea este de 64GB, iar comunicaţiile ating 100Mbps pe LTE/4G şi 42Mbps pe DC-HSPA+.

Asus-PadFone-Infinity

Camera foto dorsală are 13Mpx, cu lentilă f/2.0. Un procesor digital de semnal asigură o calitate superioară pentru imaginile capturate în lumină slabă şi permite PadFon-eului să captureze până la 100 imagini, secvenţial, la 8 frame-uri pe secundă, simultan cu înregistrarea video Full HD, la 1080p. PadFone Infinity poate reda imagini Full HD, la 1080p, prin portul MyDP, compatibil Micro-USB.

PadFone Infinity Station are un ecran de 10.1 inch şi poate încărca smartphone-ul de trei ori.

Asus-PadFone-Infinity-Tablet

În plus, PadFone Infinity vine cu aplicaţii noi, printre care SuperNote 3.1, pentru editare notiţe, Story, pentru a crea albume foto, şi Asus Echo, pentru control vocal al telefonului.

Autonomia asigură 19 ore de convorbiri, în regim 3G, dar ajunge pâna la 40 ore, prin integrarea telefonului în Station.

Asus PadFone Infinity va fi disponibil în trimestrul 2 al anului, la un preţ iniţial de 999 EURO.

Cele mai citite