Fujitsu a lansat tableta Stylistic M702 la MWC 2013

Fujitsu a lansat, în cadrul Mobile World Congress, în Barcelona, tableta STYLISTIC M702. Dispozitivul care rulează pe Android este construit pentru a fi folosit în mediile umede şi dificile, în care tabletele consumer pot fi afectate uşor de apă sau praf, Fujitsu STYLISTIC M702 fiind o alternativă low-cost şi mai portabilă la notebook-urile dedicate acestor medii.

Dispozitivele mobile au devenit instrumente esenţiale de productivitate, dar în acelaşi timp sunt fragile şi pot fi uşor deteriorate. Noua tabletă Fujitsu a fost lansată pentru a rezolva acest lucru şi oferi continuitate în business, în contextul în care companiile investesc tot mai mult în echipamentele mobile pentru angajaţii lor. Tableta oferă o rezistenţă ridicată pentru a face faţă rigorilor zilelor de la birou, dar şi solicitărilor neaşteptate din teren.

Fujitsu STYLISTIC M702 redă continuitate muncii şi este ideală pentru angajaţii care muncesc mult în afara biroului. Autonomia de o zi a bateriei este o caracteristică tot mai întâlnită la tabletele Fujitsu dedicate segmentului business. STYLISTIC M702 cântăreşte doar 590g, ceea ce o face ideală pentru a fi purtată oriunde, toată ziua, fără niciun compromis între mobilitate şi durabilitate.

Fujitsu-STYLISTIC-M702

Carcasa dură şi sticla rezistentă la zgârieturi protejează STYLISTIC M702 de şocuri şi alte elemente, fiind în acelaşi timp rezistentă la apă şi praf, ceea ce le oferă arhitecţilor, proiectanţilor sau constructorilor acces sigur la planurile de construcţie pe timp de vânt sau ploaie. Evaluatorilor din asigurări care lucrează pe teren le permite să facă rapoartele pe loc, chiar imediat după un uragan. De asemenea, muncitorii din fabrici sau din construcţii pot accesa planurile şi alte informaţii de pe teren cu ajutorul conexiunii 4G şi Wi-Fi şi chiar cu funcţionalitatea NFC (Near Field Communication), fără pericolul ca praful sau umezeala să poată distruge dispozitivul.

Spre deosebire de dispozitivele consumer, Fujitsu STYLISTIC M702 a fost construită având în vedere securitatea datelor companiilor, o cerinţă cheie a directorilor tehnici către subalternii lor. Caracteristici precum senzor de amprentă, criptarea hard-disk-ului şi urmărirea şi recuperarea de la distanţă a datelor, oferă o mai mare protecţie a informaţiilor. Fujitsu STYLISTIC M702 are instalate aplicaţii office şi un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosită pentru soluţii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigură şi oricând a datelor.

Fujitsu STYLISTIC M702 este disponibilă la retailerii tradiţionali şi online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu, Africa şi India la preţuri ce încep de la 999 de euro.

Cele mai citite