LG prezintă Wireless Ultra High Definition - transmisie multimedia Ultra HD de pe smartphone

LG Electronics prezintă, în premieră, la Mobile World Congress (MWC) 2013, prima tehnologie de vârf pentru transmisie Wireless Ultra High Definition (Ultra HD). Această caracteristică de nouă generaţie a telefoanelor mobile permite utilizatorilor să urmărească jocuri, precum şi orice alt conţinut multimedia de pe smartphone pe televizoarele Ultra HD în timp real, prin transfer wireless de date.

Tehnologia de transmisie Wireless Ultra HD permite realizarea mai rapidă şi mai facilă a transferului de date multimedia de pe smartphone pe TV față de sistemele precedente de comprimare video și transfer ale telefoanelor mobile. Cu un grad minim de întârziere şi pierdere de date, această caracteristică de generaţie nouă a telefoanelor mobile LG foloseşte conexiunile disponibile de tip WiFi. Pe durata transferului, conţinutul multimedia este adaptat în mod automat la rezoluţia ecranului TV, oferind astfel o imagine perfectă în timp real.

În plus, sistemul de transmisie LG Wireless Ultra HD utilizează mai puţin de jumătate din energia pe care o folosesc alte tehnologii similare de transfer. Această performanță este atinsă reducând încărcarea CPU-ului şi a altor resurse hardware ale telefonului.

 

LG-Wireless-Ultra-HD

 

Cele mai citite