Zvon: Electronic Arts şi Microsoft pregătesc un parteneriat

Trăim într-o eră în care jocurile exclusive produse de publisheri independenţi sunt un concept învechit, o rămăşiţă a trecutului care nu îşi mai are locul într-o piaţă aflată în continuă mişcare. Evident, asta nu îi opreşte pe EA şi Microsoft să pregătească un parteneriat (pentru moment, nu ştim ce implică acesta) legat de următorul Xbox.

Două surse anonime (din care nici una nu lucrează pentru Microsoft sau Electronic Arts) au discutat cu CVG despre parteneriatul dintre cei doi giganţi şi detalii legate de înţelegere. Conform spuselor acestora, vom afla mai multe în cadrul evenimentului Microsoft din 26 Aprilie (un alt zvon neconfirmat) care va fi dedicat dezvăluirii noului Xbox.

Este important să menţionăm că Electronic Arts nu prea oferă exclusivitate pentru jocuri (aşa că nu trebuie să ne aşteptam la o veste de genul). Ceea ce ne putem aştepta însă să vedem este un pachet de DLC-uri exclusive. Cel puţin asta ar sugera tendinţele stabilite în ultimii ani în industria jocurilor. Activision şi Bungie au anunţat că Destiny va primi material exclusiv pentru PS4, iar EA şi Sony au un semnat un contract pentru dlc-uri exclusive limitate de timp, pentru Battlefield 3. Activision şi Microsoft au avut/înca au înţelegeri similare pentru seria Call of Duty.

Electronic Arts

Cele mai citite