Personajele din Cyberpunk 2077 vor vorbi în limba lor nativă

  • Published in Stiri RPG

Până astăzi, nu ştiam mai nimic despre Cyberpunk 2077, noul RPG produs de CD Projekt RED. Una din primele veşti legate de joc, promite că unele personaje vor putea vorbi în limba lor nativă. Cel puţin, asta am putut înţelege din cuvintele lui Sebastian Stepien, lead-writer a jocului. CD Projekt sunt destul de serioşi cu partea de rpg.

Night City, locaţia jocului, este un oraş gigantic cu persoane din întreaga lume. Datorită acestui lucru, CD Projekt RED se gândeşte să înregistreze vocea unor personaje în limba sa nativă, iar jucătorii vor putea cumpăra un implant de traducere pentru a putea înţelege ce zice lumea.

„Ne gândim la un sistem care ar putea să spună povestea lumii" a zis Stepien. „Ideea este să înregistrăm totul în limba lor nativă. De ex. dacă întâlnim mexicani în joc, este foarte probabil ca aceştia să vorbească în mexicană, folosind chiar şi argou mexican".

Dar asta nu este tot, conform celor de la CD Projekt, calitatea traducerii făcută de implant nu este totdeauna exactă. Totul depinde de ceea ce achiziţionezi, cele mai scumpe şi avansate implanturi având rezultate mai bune decât modelele ieftine şi/sau mai antice.

Stepien a ţinut să menţioneze că „pentru moment nu s-a luat nici o decizie finală" în legătură cu ceea ce vom primi în produsul finit. Considerând că jocul este pregatit să fie lansat în 2015, mai durează până când proiectul va avea o formă finală.

Cyberpunk 2077

Cele mai citite