Philips la CEBIT 2013

Philips va prezenta o varietate de monitoare noi, în cadrul CeBIT 2013. În segmentul de business, Philips vine cu trei monitoare: un model UltraWide de 29 inch, în format Cinemascope 21:9, un model PLS de 27 inch, cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli și un model IPS de 23 inch, cu tehnologia ErgoSensor, care are grijă de modul în care utilizatorul stă în fața monitorului. În plus, Philips prezintă un monitor AH-IPS 3D, cu o diagonală de 27 inch și tehnologie Ambiglow, pentru gameri, dar și monitorul IPS de 23 inch, cu conectivitate MHL. Va fi lansată la CeBIT și seria Clinical Review Display.

Monitorul UWHD cu diagonală de 29 inch UltraWide cu format al imaginii 21:9

Acest monitor va redefini standardele în spațiile de muncă moderne. Tehnologia de ultimă generație, AH-IPS, oferă imagini clare și culori vibrante. Cea mai mare calitate a monitorului 298P4QJEB este formatul imaginii de 21:9. Ecranul UltraWide permite vizionarea mai multor ferestre side-by-side. Cu ajutorul funcției Multi-View, mai multe dispozitive, precum calculatoare și console Bluray, pot fi conectate și urmărite simultan, ceea ce duce la o economie considerabilă de timp și productivitate sporită.

Philips-298P4QJEB

 

Monitorul WQHD de 27 inch cu tehnologia PLS

Misiunea monitorului 272P4QPJKEB, din gama CrystalClear, este de a reda imagini cât mai clare. Philips a echipat monitorul de 27 inch cu un panou PLS, ce oferă imagini clare și vii, de 2560 x 1440 pixeli. Numeroasele opțiuni, precum MultiView sau un webcam integrat de 2 MP, sunt ușor de utilizat. Modelul 272P4QPJKEB oferă doi conectori DisplayPort, pentru conexiuni de tip daisy-chain, dar și HDMI și DVI. Nu mai puțin de trei porturi USB (3.0) vor mulțumi cei mai exigenți utilizatori. Prin funcția de pivot, ecranul poate fi folosit în mod landscape, dar și portret.

Philips-272P4QPJKES

 

Monitorul Ambiglow 3D

Philips va lansa un nou model de 27 inch, destinat gamerilor: Gioco 3D. Acesta oferă imagini excelente, folosind un panel AH-IPS și tehnologia de polarizare 3D, iar tehnologia Ambiglow crează un halo de imagine pe perete. Potrivit în cazul vizionării de filme sau experimentării jocurilor, efectul luminos al tehnologiei Philips Ambiglow oferă o experiență de vizionare confortabilă, mai ales pentru sănătatea ochilor. Monitorul de gaming este completat de funcții inteligente, precum un conector USB pentru telefoane mobile și o funcție 3D auto.

 

ErgoSensor: Are grijă de sănătatea utilizatorului

Monitorul 231P4QRYES, destinat mediului business, combină cel mai nou model de ecran eIPS cu funcția ErgoSensor. Această tehnologie măsoară anumiți parametrii ergonomici precum distanța de vizualizare, timpul de lucru sau postura utilizatorului și oferă sfaturi corective ce promovează un mod de lucru mai sănătos și produtiv la birou.

 

Inovația de 23 inch: monitor cu tehnologia MHL

Monitorul 237E4QHAD oferă conectivitate MHL ce îi ajută pe utilizatorii Android să conecteze dispozitivele mobile personale la monitor și să afișeze conținutul de pe smartphone sau tabletă pe ecranul mare.

 

În premieră: Clinical Review Display

Pentru prima oară, Philips prezintă monitoare cu certificate pentru aplicatii specifice clinicilor. În acest segment, monitoarele nu trebuie doar să ofere o imagine cât de poate de clară, dar trebuie să îndeplinească anumite cerințe igienice și ergonomice. Display-urile Philips Clinical Review dispun de un înveliș anti-bacterian și sunt ușor de curățat. Culoarea vie și reproducerea greyscale sunt asigurate de o tehnologie D-image compatibilă DICOM. Astfel, Philips lansează un monitor IPS de 24 inch ce pune preț pe un contrast al culorilor foarte mare dar și două modele de 27 inch ce dispun de tehnologiile AMVA și PLS. De asemenea, va fi inclus în această gamă și un monitor USB de 21,5 inch.

Cele mai citite