Allview lansează AX2 Frenzy - conectivitate completă la preţ mic

Allview anunţă astăzi, la Cebit 2013, lansarea unei noi tablete, AX2 Frenzy. Modelul îmbină armonios funcţiile variate cu un design ergonomic, fiind adresat tuturor celor care îşi doresc o tabletă cu toate conectivităţile incluse, dar cu un preţ mic. Tableta dispune de 3G încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, dar şi funcţia de apelare, toate fiind susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

AX2 Frenzy rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video, realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger. Dispozitivul poate fi transformat în hotspot portabil, înlocuind astfel cu succes un router WiFi, prin funcţia Tethering.

Allview-AX2-Frenzy

Funcţia Bluetooth permite partajarea uşoară şi rapidă a melodiilor sau pozelor. În plus, aceasta suportă conectarea cu alte terminale, ce folosesc aceeaşi tehnologie, precum boxele Allview S-bass şi S-tube, tastaturi sau căşti bluetooth. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi postări de conţinut.

Cu o greutate redusă, design slim şi conectivitatea multiplă, AX2 Frenzy devine gadgetul care te ajută în orice situaţie. În plus, bateria Li-Polimer, de 3000 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei. Pentru a evidenţia unicitatea deţinătorului, acesta are posibilitatea de a instala numeroase aplicaţii, jocuri, precum şi diverse imagini de fundal sau teme.

Terminalul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 de lei.

Cele mai citite