Proiectul Kickstarter pentru Torment: Tides of Numenera a fost lansat şi finanţat

  • Published in Stiri RPG

Fanii Planescape: Torment au în sfârşit un motiv să se bucure! Continuarea spirituală anunţată de inXile acum câteva săptămâni, Torment: Tides of Numenera, a fost pregătită pentru Kickstarter, iar după câteva ore fondurile necesare erau deja adunate.

După masivul succes înregistrat de Wasteland 2, inXile s-au întors pe Kickstarter, lansând o campanie pentru noul lor rpg Torment: Tides of Numenera. Jocul nu va continua povestea primului joc şi nu se va baza pe universul Dungeons and Dragons, folosindu-se în schimb de table-top-rpg-ul Numenera, un alt proiect finanţat prin Kickstarter.

Pagina oficială a proiectului a anunţat, „Cu Torment, ne străduim să îmbunătăţim experienţa rpg cu elemente personale şi complexe.". Jocul va folosi un stil isometric, beneficia doar de single-player, iar jucătorii vor intra în pielea unui protagonist deja stabilit. Evident, profunzimea specifică Planescape: Torment va fi în continuare prezentă.

inXile a reuşit să îşi atingă ţelul de 900.000$ în mai puţin de 8 ore de la anunţ, ceea ce este destul de important, considerând că proiectul Ouya a trebuit să aştepte 8 ore şi 22 de minute pentru finanţare. Este foarte probabil că inXile să înregistreze un al doilea record pe Kickstarter.

Tides of Numenara

Cele mai citite