AOC i2369Vm este echipat cu tehnologia MHL

AOC lansează un nou monitor IPS de 23", ce îmbină design-ul de top și conectivitatea, la un preț accesibil. AOC i2369Vm este echipat cu tehnologia MHL, ce permite conectarea telefoanelor cu Android direct la monitor, pentru a vizualiza conținut multimedia.

Dacă, până acum, monitoarele IPS erau rezervate numai profesioniștilor din domeniul imaginii, sau celor cu adevărat pasionați de tehnologiile de top, de acum înainte, culorile vii și unghiurile de vizualizare ample devin accesibile din ce în ce mai multora dintre noi. Prin intermediul noului model i2369Vm, AOC dovedește încă o dată faptul că imaginea de înaltă calitate nu înseamnă întotdeauna un preț piperat.

Monitorul beneficiază de o luminozitate de 250 cd/m2, de o rată de contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 50.000.000:1) și de un timp de răspuns de 5 milisecunde, pentru o experiență de vizualizare la cele mai înalte standarde. Tehnologia IPS oferă culori fidele realității și unghiuri de vizualizare ample, de 178° (pe orizontală și pe verticală). Astfel, utilizatorii se pot bucura de fotografii, filme, sau jocuri redate în maximă claritate pe ecranul Full HD al monitorului.

AOC-i2369Vm

AOC i2369Vm a fost special creat pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai comodă. Modelul este echipat cu un conector MHL, prin intermediul căruia pot fi conectate dispozitivele cu sistemul de operare Android compatibile; conținutul de pe smartphone sau tabletă va fi astfel redat direct pe ecranul Full HD de 23" al monitorului, iar utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să se înghesuie în jurul unui dispozitiv de mici dimensiuni pentru a vizualiza ultimele fotografii captate. În timp ce tableta sau smartphone-ul sunt conectate la monitor, conţinutul media este încărcat în mod automat. Pe lângă conectivitatea MHL, monitorul AOC integrează un port VGA, două porturi HDMI compatibile HDCP, precum și un DisplayPort.

Tehnologia de ultimă generație în domeniul panourilor LED, folosită de către AOC, oferă un nivel optim de luminozitate, alături de un consum de energie semnificativ redus. În plus, modelul dotat cu IPS include o serie de soluții software inteligente, ce contribuie la protejarea mediului. Programele Eco Mode și e-Saver adaptează nivelul de luminozitate al ecranului în funcție de lumina ambientală.

Monitorul este echipat cu o serie de funcții ce promit un plus de productivitate: i-Menu permite ajustarea facilă a setărilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce Screen+ împarte ecranul în 4 secțiuni independente.

Noul monitor IPS de la AOC are un design clasic, cu un finisaj lucios de culoare neagră, potrivit oricărui spațiu de lucru. Pe rama ecranului se găsesc o serie de butoane tactile iluminate, cu ajutorul cărora utilizatorii pot seta cu ușurință parametrii monitorului. În plus, modelul este echipat cu un suport VESA de 75 mm, prin intermediul căruia acesta poate fi montat pe perete, economisind spațiu pe birou.

AOC i2369Vm va fi disponibil în România începând cu luna aprilie la un preț de 799 lei.

Cele mai citite