GOODRAM împlineşte 10 ani

Cum să construieşti o marcă ce va dobândi aprecierea utilizatorilor în ţară şi în străinătate? Reţeta pentru obţinerea succesului constă în îmbinarea experienţei, capacităţii şi profesionalismului cu un pic de şansă. Anul acesta se vor împlini 10 ani de când firma poloneză Wilk Elektronik SA a introdus pe piaţă memoriile de calculator marca GOODRAM.

Aniversarea a 10 ani de existenţă a mărcii GOODRAM este unul din cele mai importante evenimente din branşa IT în anul 2013. GOODRAM reprezintă astăzi una din cele mai recunoscute mărci de memorii RAM şi Flash în Polonia şi peste hotare. Marca a fost introdusă de către firma poloneză specializată în memorii de calculator – Wilk Elektronik SA. Naşterea mărcii este legată de deschiderea unei fabrici moderne de memorii de calculator în localitatea Łaziska Górne în Silezia, Polonia.

În prezent, întreprinderea poloneză modernă de producţie a memoriilor RAM şi USB este unica de acest gen în Europa Centrală şi de Est.

"Anii de muncă pe piaţa memoriilor RAM mi-au facilitat dobândirea experienţei şi cunoştinţelor corespunzătoare. Baza tehnică a fost la îndemână, fapt care mi-a înlesnit luarea unei decizii riscante pentru vremurile de atunci, anume decizia de a începe propria producţie – îşi aminteşte Wiesław Wilk, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Wilk Elektronik SA.

O denumire atrăgătoare şi un logotip interesant au fost următoarele provocări pentru producătorul care abia a intrat pe piaţă. Aici au contribuit decisiv înşişi angajaţii firmei care, în cadrul unui concurs intern, au ales denumirea mărcii nou create - GOODRAM. Iniţial, producţia cuprindea numai modulele de memorie RAM. Cu timpul, oferta mărcii a fost lărgită cu memorii USB, carduri de memorie, discuri SSD şi, de asemenea, cu mărci de memorii destinate industriei – dedicate şi pentru servere.

Când, cu 10 ani în urmă, introduceam pe piaţă marca noastră, visam ca aceasta să câştige aprecierea clienţilor polonezi – adaugă Wiesław Wilk- Astăzi marca GOODRAM este cunoscută nu numai în Polonia, ci şi în Ucraina, Rusia sau în ţările din Balcani. Ne bucură nespus faptul că produsele mărcii noastre sunt apreciate de către unu grup din ce în ce mai mare de utilizatori- concluzionează preşedintele Wilk.

Goodram-logo

LA MULTI ANI, GOODRAM!

Cele mai citite