Corsair a anunţat tastatura mecanică Vengeance K70

Vengeance K70 Side Corsair, unul dintre cei mai recenţi (şi dedicaţi) producători de periferice pentru gaming, a anunţat astăzi noul Vengeance K70, o tastatură mecanică pentru gaming.

Modelul va fi valabil în Aprilie pentru la preţul de 129.99 de dolari (probabil 129€ pentru Europa), folosind taste Cherry MX-Red iluminate individual şi o fundaţie din aluminiu. Corsair a declarat că tastatura oferă „input rapid, de acurateţe ridicată" pentru gaming, cu polling rate de aproximativ 1000Hz şi un rollover de 20 taste. Tastatura include şi taste dedicate pentru multipedia pentru Play, Pause, Skip Track şi ajustarea volumului.

Gamerii vor avea ocazia să aleagă una dintre cele două opţiuni: Argintiu cu iluminare albastră, sau negru cu iluminare roşie. Vorbind de iluminarea individuală, aceasta poate fi ajustată, pornită sau oprită, ceea ce permite sublinierea tastelor celor mai des utilizate. Aceste setări pot fi salvate direct pe memoria internă a tastaturii. Pe lângă asta, pachetul conţine câteva caps-uri colorate specific pentru tastele WASD şi 1-6, permiţând o modificare tactilă a tastaturii a celor mai utilizate taste în timpul jocurilor.

Vengeance K70 Vengeance K70 - Silver Edition

Versiunea Black si Silver

Cele mai citite