Blizzard a dezvăluit Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard a dezvăluit în cadrul evenimentului Pax East, Hearthstone: Heroes of Warcraft, primul titlu free-to-play publicat vreodată de studio. Jocul va fi "card-game de strategie rapid". Fiecare jucător va avea acces la o masă virtuală, unde va intra în dueluri cu alţii într-un stil turn-based. Bineînţeles, Blizzard se va chinui să facă totul pe cât se poate de fluid, încercând să egaleze sau să depăşească alte CCG-uri (collectible-card-game) de pe piaţă.

Hearthstone va fi în mare parte gratuit pe BattleNet, folosind pachete pre-construite pentru cei gare nu vor să dea bani în plus, cu mini-boostere valabile la un cost adiţional. Un reprezentat Blizzard a declarat că fiecare pachet va costa în jur de 1 dolar.
Pentru moment proiectul se află încă în producţie, fiind dezvoltat de o nouă echipa în cadrul Blizzard, formată din aproximativ 15 developeri. Pentru moment, studioul nu a confirmat o dată oficială de lansare, deşi a dezvăluit că jocul va fi lansat pe PC şi Mac iniţial, iar apoi va fi portat şi pe iPad.

Puteţi vedea cum se prezintă un beta pe site-ul official al jocului, iar mai jos aveţi la dispoziţie un trailer oficial.

Hearthstone Heroes of Warcraft

Cele mai citite