Broken Age va fi numele proiectului Double Fine Adventure

Broken Age

Double Fine a anunţat astăzi că titlul oficial pentru proiectul său de pe Kickstarter, Double Fine Adventure Game, este Broken Age.

Broken Age va fi un joc de aventură în stilul point-and-click cu doi protagonişti polar opuşi, un băiat şi o fată care trăiesc vieţi paralele. Băiatul se află într-o continuă izolare, fiind protejat de un computer care se străduie să îi fie mamă. Evident, acesta caută libertate şi aventură. În paralel, fata pare a fi una din acele fecioare din mitologia grecească, fiind pregătită pentru sacrificiu către un monstru. Bineînţeles, ea nu prea este de acord cu destinul său şi intenţionează să se lupte. Uitandu-mă la această premisă, mă întreb dacă nu cumva va exista şi o intersecţie la un anumit moment. Evident, jucătorul va intra în pielea amândurora pe parcursul campaniei.

Odată cu dezvăluirea titlului oficial, Double Fine oferă şi posibilitatea de a face precomandă de pe site-ul oficial, oferind o versiune fără DRM a jocului pentru PC, Mac şi Linux, preţul fiind stabilit la 15 dolari.

Totuşi, dacă dispuneţi de ceva mai mulţi bani, Double Fine a pus la bătaie Backer Access pentru 30 de dolari, un pachet ce oferă: accesul la forumuri exclusive, soundtrack în format digital, acces la materiale pentru development şi un mini-documentar despre producţia jocului.

Ambele pachete, Backer şi Normal vor oferi accesul la Broken Age Beta. Evident, nu în acest moment, fiindcă nici măcar data de lansare nu a primit o estimare.

Acum mult timp în urmă, pe undeva prin Martie anul trecut, Broken Age era cunoscut sub numele de Double Fine Adventure Game, care prin intermediul site-ului Kickstarter, a cumulat aproximativ 3.3 milioane de dolari, cu peste 87.000 de backeri aruncând bani la ecran, căutând încă un alt joc adventure marca Tim Schafer.

 

Cele mai citite