Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete, cu Logitech Keyboard Folio

Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete, cu Logitech Keyboard Folio și Logitech Keyboard Folio Mini, dispozitive concepute să-ți protejeze echipamentul și ecranul tactil, dar să le și completeze, cu materiale rafinate și culori interesante.

Logitech Keyboard Folio se conectează la iPad prin Bluetooth și oferă comoditatea și familiaritatea tastelor mari, oferind și taste pentru scurtături, pentru funcțiile iPad, ajutându-te să depășești limitările scrierii pe tastatura de pe ecran .

Practică și arătoasă, Logitech Keyboard Folio a introdus materiale sofisticate și un design industrial, ce minimizează riscul ca tableta să se strice. De asemenea, a inclus un mod de închidere cu ajutorul magneților, pentru a minimiza riscul de deterioarare a tabletei atunci când călătorești, și un suport, ce permite două unghiuri de vizualizare confortabile.

Logitech-Keyboard-Folio-ElectricBlue

Logitech Keyboard Folio dispune de funcționalitatea On/Off, care pornește tableta atunci când deschizi capacul și intră în modul sleep atunci când îl închizi, prelungind astfel viața bateriei.

Logitech Keyboard Folio va fi dispoinibilă în Europa în luna aprilie 2013 la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibil în Europa din mai 2013 la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Cele mai citite