NVIDIA lansează noua placă GeForce GTX 650 Ti Boost

NVIDIA lansează noua placă GeForce GTX 650 Ti Boost, bazată pe arhitectura Kepler, pentru pasionații de jocuri, al căror buget este redus. Noul model GeForce folosește 768 de nuclee NVIDIA CUDA, și va fi disponibil în variante de preț de 2GB și 1GB.

Oferind un spor de performanță de până la 40% mai mare față de modelul GeForce GTX 650 Ti, varianta BOOST include funcții care sunt disponibile, în mod tradiţional, pe modele mai scumpe. Aceste funcții inlcud: support pentru tehnologia NVIDIA GPU BOOST și NVIDIA SLI.

Datorită memoriei de 192-bit și a creșterii de până la 60% a lățimii de bandă, în comparație cu modelul original, GeForce GTX 650 Ti BOOST va permite pasionaților de jocuri să ruleze la o rezoluție de 1080p, cu setările la maxim.

NVIDIA-GTX-650-Ti-Boost

Prin intermediul tehnologiei NVIDIA PhysX – cea mai cunoscută tehnologie de redare a elementelor fizice și efectelor în timp real - jocuri precum Hawken sau Planetside 2 vor arăta mult mai bine.

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST, cu 2GB de memorie va fi disponibilă de la partenerii NVIDIA, precum ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno 3D, MSI, Palit, PNY, Point of View, și Zotac. GTX 650 Ti BOOST, versiunea de 1GB va fi disponibilă începând cu luna Aprile.

Cele mai citite