D-Link lansează routerul LTE DWR-921 - 4G pentru acasă

Cea de a patra generație de internet mobil (4G) este aici. LTE provine de la Long Term Evolution și asigură viteze de upload și download comparabile cu cele oferite doar de conexiunile super rapide VDSL. Sunt posibile viteze de download de 100 Mbps și viteze ridicate de upload de 50Mbps. Tot mai multe țări din estul Europei beneficiază de avantajele LTE, iar expansiunea este încă departe de a lua sfârșit. Routerul LTE DWR-921, de la D-Link, promite să fie partenerul perfect pentru utilizatorii care doresc să obțină maximum de performanță de la această nouă oportunitate de navigare, cu mare viteză pe Internet. Acest dispozitiv multifuncțional asigură acces internet cu ajutorul 3G, 4G sau cu o conexiune prin cablu și apoi distribuie conectivitate tuturor utilizatorilor din locuință. Este extrem de ușor de instalat și folosit.

Modulul LTE al DWR-921 este compatibil cu benzile de frecvență de 800, 900/1800 și 2600 MHz. Modulul adițional 3G permite și acces UMTS și HSDPA/HSUPA. Acest router mic și elegant poate fi instalat rapid și simplu aproape oriunde, chiar și cu conexiune DSL sau prin cablu.

Poate fi conectat la Internet prin metode tradiționale, precum DSL sau modem prin cablu, și transferat la serviciul LTE dacă apar problem de conexune. Tehnologiile stateful inspection firewall (SPI), network address translation (NAT) și criptarea WPA/WPA2 – sunt încorporate, pentru a oferi securitate sporită PC-urilor, notebook-urilor, tabletelor și smartphone-urilor conectate la router.

Un asistent de configurare, integrat, conectează rapid utilizatorii generației a patra. Routerul D-Link DWR-921 este compatibil cu toți operatorii majori de telefonie mobilă. Doar introduceți cardul sim 4G în lăcașul din spatele routerului și urmați instrucțiunile de configurare. Nu este necesară experiență tehnică specializată pentru aceasta. Dați doar câteva click-uri și veți naviga pe Internet.

Puteți conecta dispozitive wireless cu 802.11n b/g/n, la viteze de transfer de până la 150 Mbps. Media playere și smart TV-uri pot fi conectate la Internet mulțumită celor patru porturi 10/100. Routerul este compatibil cu toate sistemele de operare, precum Windows 8 și Mac OS X.

DWR-921 va fi disponibil din luna aprilie a acestui an și în România, prin distribuitorii D-Link: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 725 RON + TVA.

D-Link-DWR-921

Router LTE DWR-921 - caracteristici principale
- Modulul wireless LTE cu viteze de download de până la 100 Mbps și de upload de până la 50 Mbps
- Modul wireless 3G pentru UMTS, HSDPA și HSUPA
- Access point Wi-Fi cu 802.11 b/g/n
- Criptare Wi-Fi via WEP/WPA/WPA2
- Patru porturi Ethernet 10/100
- Conexiune de mare viteză pentru DSL sau modem prin cablu
- Integrated stateful inspection firewall (SPI) și network address translation (NAT)
- Design compact, elegant.

 

Cele mai citite