AMD a introdus Radeon Sky Graphics, bazele platformei AMD pentru gaming

La Game Developers Conference (GDC), AMD a dezvăluit strategia pentru piața globală de gaming. "Unified Gaming" prezintă intenția AMD de a unifica piața de gaming pentru console, platforme cloud, tablete și PC-uri. AMD va porni noua revoluție în gaming, prin colaborarea cu cei mai mari producători de hardware și jocuri, și menținerea în poziția de lider pe piață, având mereu cele mai inovatoare tehnologii grafice.

Lansat acum 3 ani la GDC, Gaming Evolved este baza Strategiei AMD, liderul mișcării din spatele campaniilor "Never Settle" și un motiv foarte important pentru implementarea sistemelor AMD în consolele de ultimă generație. Profitând de acest avans, AMD a introdus Radeon™ Sky Graphics, bazele platformei AMD pentru gaming.

"Jocul în timp real, pe cloud, reprezintă o oportunitate imensă, iar AMD iși propune să fie lider în acest domeniu. Datorită programului Gaming Evolved, dispunem de capabilitățile grafice atât hardware, cât și software," spune David Cummings, director AMD Professional Graphics. "AMD lucrează împreună cu cei de la CiiNow, G-Cluster, Otoy și Ubitus pentru a oferi experiențe gaming excepționale, pe cloud."

Construită de la zero, arhitectura AMD Graphics Core Next este lider în clasa sa și va deschide drumul catre performanță, definind conceptul de cloud gaming pentru pasionații de jocuri. Lucrând alături de liderii din domeniu, precum CiiNow,G-Cluster, Otoy and Ubitus, AMD a conceput o tehnologie cloud gaming și a proiectat o soluție ce permite dezvoltatorilor de platforme și furnizorilor de servicii să ofere experiențe excepționale pentru milioane de gameri, indiferent dacă sunt pe PC, tablete, SmartTV-uri sau dispozitive mobile. Consumul energetic al acestor experiențe este asigurat de tehnologia AMD RapidFire ce sporește eficiența și cursivitatea streaming-ului din timpul jocului.

amd-logo

 

 

AMD Radeon Sky 900

AMD Radeon Sky 700

AMD Radeon Sky 500

Format

Full Height/Full Length

Dual-slot

Full Height/Full Length

Dual-slot

Full Height/Full Length

Single-slot

Frecvenţă GPU

825 Mhz

900 Mhz

950 Mhz

Memorie

6GB GDDR5

(3GB/GPU)

6GB GDDR5

4GB GDDR5

Interfaţă

384-bit

384-bit

256-bit

Lăţime de bandă

480 GB/s

 

154 GB/s

Consum

300W

225W

150W

Interfaţă

PCIe 3.0 x16

PCIe 3.0 x16

PCIe 3.0 x16

DirectX

11.1

11.1

11.1

AMD RapidFire

Da

Da

Da

AMD PowerTune

Da

Da

Da

AMD ZeroCore Power

Nu

Da

Da

Cele mai citite