Evolio Aria mini review - tableta 8imă

 

Interfaţă şi funcţionalitate

Aria mini beneficiază de sistemul de operare Android 4.1.1 (Jelly Bean), iar Evolio a adăugat câteva iconiţe, cu softurile companiei: EvoBook si Presaonline.

Interfaţa se mişcă fluid, fără sacadări sau alte neplăceri. Chiar şi în timpul folosirii mai multor aplicaţii simultan (multitasking), tableta nu prezintă nici un fel de neplăceri. Vizionarea unui film Full HD este cursivă.

Aplicaţiile se instalează repede şi rulează excelent. Nu am întâlnit nici o situaţie deranjantă, tableta executând toate comenzile cu brio. Personal, am rămas foarte încântat.

Tastatura răspunde foarte bine la comenzi, neavând scăpări sau alte probleme.

O bilă neagră a apărut însă, în timpul utilizării. Aria mini se încălzeşte în partea de jos, pe centru, până la o temperatură de 45C. Nu este periculos pentru mâini, dar sper să nu fie nici pentru tabletă.

Pentru conectivitate avem la dispoziţie Wi-Fi, dar şi portul USB, pentru modem-uri 3G compatibile: Huawei E1750, Huawei K3765, ZTE MF110.

Senzorul GPS este foarte bun, conectându-se imediat la sateliţi. Soft-ul nu este inclus, dar există un pachet separat cu acesta.

Aria Mini beneficiază, opţional, de Kit-ul DVR – Traffic Recorder. Astfel, poţi filma tot traseul în timpul unei deplasări.

 

« Prev
4/11 Next »

Cele mai citite