Directorul creativ Microsoft apără consolele "totdeauna online"

Un director creativ la Microsoft Studios a făcut câteva comentarii apărând tehnologia „totdeauna online" după ce internetul a fost bombardat de zvonuri că următorul Xbox va necesita conexiune totdeauna online.

Conceptul urmatorului Xbox

Adam Orth, directorul Microsoft a comentat pe Twitter, întrebând care sunt obiecţiile consumatorilor despre tehnologia totdeauna online: „Îmi pare rău, nu înţeleg toată drama legată de a avea o consolă ce necesita „conexiune totdeauna online"

Fiecare aparat de astăzi este 'totdeauna online'. Asta este lumea în care trăim. #dealwithit"

Twitter Orth dealwithit

Orth a făcut comentariile ieri, dar le-a făcut private la scurt timp după ce designer-ul senior de la Bioware, Manveer Heir a pus sub semnul întrebării părerile acestuia:

Nu ai învăţat nimic de la Diablo 3 sau SimCity?" continuând „Ştii că uneori conexiunea la internet cade?" 'Deal with it' [Descurcă-te] este o scuză penibilă"

Orth a răspuns la scurt timp, contracarând cu: „Electricitatea mai cade din când în când"

Heir a continuat să folosească logica printr-un mic comentariu: „Tu ai locuit în LA, San Francisco, Seattle... locuri foarte conectate. Trebuie să încerci să trăieşti în Janesville, WI sau Blackburg, VA"

Orth nu a realizat că tocmai primise o ghiulea pentru a se împuşca în picior, aşa că a concluzionat discuţia cu „De ce aş vrea să locuiesc acolo?".

O mică paranteză, Adam Orth este un veteran al industriei, lucrând cu LucasArts, Sony şi EA în trecut. El face parte din echipa Microsoft din Februarie 2012, unde este şeful unui proiect neanunţat.

Considerând zvonurile legate de consolă, şi răspunsul universal negativ al internetului, Orth s-a împuşcat în picior cu un tun semi-automat. Bineînţeles, la scurt timp, şi-a cerut scuze faţă de comentariile sale, dar era un pic cam prea târziu, fiindcă mai multe comunităţi de gaming au răspuns aproape instant.

În mod indirect, Orth a oferit o confirmare ne-oficială legată de DRM-ul totdeauna online a următorului Xbox prin comentariile sale. Dacă există ceva adevăr în aceste presupuneri probabil că vom afla prin Mai, când, conform unui alt zvon, Microsoft va dezvălui următorul Xbox.

Cele mai citite