Bioshock Infinite Review - Deasupra tuturor

Există o frumuseţe în stilul şi măreţia lui Bioshock: Infinite. Probabil că foto-realismul nu s-ar fi potrivit sau nu i-ar fi oferit calitatea nemuritoare, care de obicei, este o trăsătură căutată pentru tipul acesta de jocuri (pretenţioase, cu teme mai mari decât viaţa şi cu întrebări ce reflectă realitatea). Clădirile fac tot posibilul să invoce spiritul American, atât cu bine cât şi rău, contrastul între patriotism şi xenofobie/rasism. Roşul şi albastrul sunt culori aproape sfinte, iar părinţii fondatori sunt elevaţi la nivelul de sfinţi.

Bioshock Infinite - Columbia

Chiar şi cele mai industriale, seci şi monotone niveluri sunt frumoase. După primele 5 minute, am uitat de texturile de proastă calitate, animaţii şi umbre nu tocmai pasabile. Am uitat de ele fiindcă stilul şi personalitatea lui Columbia le umbreşte destul de mult încât lumea să rămână frumoasă.

Port şi Optimizare

Jocul nu este cel mai robust port pentru PC. Frame-rate-ul oscilează de nu ştie cum îl cheamă şi sunt momente în care scade subit la 20-25 după care sare înapoi la 70-80. Ceva îmi spune că pe alte PC-uri, situaţia nu va fi la fel de rozalie. Setările sunt destul de variate, inclusiv două opţiuni pentru de care mă bucur: slider pentru FOV (care din nefericire nu spune valoarea însăşi şi pare a avea un maxim de 80 pe orizontală) şi posibilitatea de a opri „accelerarea" pentru mouse.

Bioshock Infinite - Options Bioshock Infinite - Options 2 Bioshock Infinite - Keyboard Options

Mai jos găsiţi cerinţele minime şi configuraţia sistemului pe care am rulat jocul.

 Cerinte Minime 

CPU

Intel Core 2 Duo E4600 2.4 Ghz sau Athlon 64 X2 Dual Core 5200+

RAM

2 GB RAM

HDD

20GB valabili

Video

Nvidia GeForce GT 340 sau Radeon HD 3800

Sistem de Operare

Windows XP; Windows Vista; Windows 7; Windows 8

Conexiune

Broadband

 

 Configuratie de Test 

CPU

Intel Core i5-2500K @ 3300 Mhz

RAM

Corsair 8GB, DDR3

HDD

OCZ Agility3 60GB, SATA3

Video

 Asus Radeon 6970 DirectCU ii

Sistem de Operare

Windows 7

Conexiune

Broadband

 

« Prev
2/5 Next »

Cele mai citite