Dark Souls II - Pedeapsă, conexiune online şi versiune pentru PC

  • Published in Stiri RPG

Yui Tanimura, directorul Dark Souls 2 a declarat că jocul va rămâne fidel seriei, pastrandu-şi ura şi dispreţul faţă de jucător. Jocul va beneficia de un nou sistem online, folosindu-se de un server în defavoarea la peer-to-peer folosit de celelalte două jocuri. O versiune pentru PC va fi pregătită, iar From Software promite că aceasta va fi una robustă.

Dark Souls 2 1 Într-un interviu cu IGN, designer-ul From Software Yui Tanimura a ţinut să asigure că studioul a fost atent la reproducerea senzaţiei de "satisfacţie atunci când o provocare a fost depaşită" şi "conexiunea subtilă dintre jucători". De altfel, multe elemente care aparţin seriei Dark Souls, respetiv Bonfire, Estus Flask şi combat-ul "simplu de învăţat/greu de măiestrit prin pedeapsă" vor rămâne în mare parte neschimbate.

În trecut, Tanimura a folosit cuvântul "accesibil" pentru a descrie Dark Souls 2, iar fanii dornici de pedeapsă au ridicat pumnul în furie, cerând o explicaţie. Acum, acesta a încercat să clarifice ceea ce a vrut să zică, declarând "Deci, doar să clarific, când am zis 'accesibil', au fost mulţi oameni care s-au gândit că jocul ar fi mai uşor, fapt care pur şi simplu, nu este adevărat."

Designerul a confirmat trecerea de la sistemul peer-to-peer folosit în franciza Souls până acum, la unul bazat pe server, oferind asigurarea că jocul va avea şi posibilitatea de a fi jucat offline. Acesta a declarat. „Datorită faptului că jocul se foloseşte de un server, sperăm să putem implementa noi aspecte care sunt posibile doar atunci când folosim sisteme bazate pe server. Vrem să utilizăm tot ceea ce este posibil pentru a livra o nouă experienţă."

From Software intenţionează să lanseze Dark Souls 2 în 2014, pe PC, Playstation 3 şi Xbox 360. Pentru moment nu există nici un fel de confirmare a unei versiuni pentru următoarea generaţie de console, dar este posibil că From Soft să aştepte evenimente mai importante de anul acesta pentru anunţuri.

Mai jos aveţi câteva minute de gameplay, graţie celor de la IGN

 

Cele mai citite