EA va închide Sims Social, SimCity Social şi Pet Society

Electronic Arts va renunţa la Sims Social, SimCity Social şi Pet Society începând cu data de 14 Iunie.

Cei de la Electronic Arts au anunţat ieri că vor închide următoarele jocuri de pe Facebook: The Sims Social, SimCity Social, Pet Society pe data de 14 Iunie. Publisher-ul a declarat că decizia de a retrage jocurile a fost una "foarte dificilă".

Conform spuselor companiei, jocurile au avut iniţial milioane de jucători, dar odată cu trecerea timpului, activitatea a scăzut considerabil. "Pentru persoanele care au observat că în ultimul timp mai multe jocuri sociale au fost închise, probabil că vestea nu este neapărat surprinzătoare" a explicat EA într-o declaraţie.

Pentur moment, publisher-ul încurajează jucătorii ce au achiziţionat valuta în joc să o cheltuiască înainte ca jocurile să fie închise. Valuta virtuală va fi invalidă odată ce jocurile vor fi retrase, iar EA nu a zis nimic despre restituiri.
Pentru a recompensa fanii, EA va face o ofertă specială pentru cei care au jucat titlurile sociale, oferind o reducere (sau gratuitate?) a unui joc PopCap nespecificat. Mai multe detalii vor fi valabile în curând.

Electronic Arts continuă să mai aibă pe Facebook Bejeweled Blitz, Solitaire Blitz şi Plants vs. Zombies Adventures.

Acum câteva luni, Sims Social a fost sursa unei bătălii legale între Electronic Arts şi Zynga. EA a acuzat că the Ville, un joc Zynga, era o clonă a The Sims Social, acuzând compania de încălcare a drepturilor de autor. EA declarat că acţiunea legală a fost din principiu, deşi cazul a fost rezolvat în afara instanţei, iar Zynga pare să fi fost mulţumit de rezultat.

The Sims Social

Cele mai citite