Corsair Carbide 200R Review - Compact, dar Masiv

Corsair Carbide 200R System Front Corsair Carbide 200R System

Cu o temperatură ambientală de 19-21 de grade Celsius, la frecvenţa nativă a procesorului am înregistrat o temperatură de 36 de grade Celsius în repaus. În Idle, placa video, un GTX 650 şi-a stabilit temperatura în jur de 53 de grade.

Odată ce am început stresarea procesorului, creşterea a fost rapidă dar în limite acceptabile, procesorul înregistrând valori până la 61 de grade. GPU-ul pe de altă parte a suferit o creştere de aproximativ 30 de grade, atingând valori de 83-84 de grade C.

Răcirea nu pare a fi tocmai exepţionala, în mare parte datorită panoului frontal din plastic care limitează considerabil cantitatea de aer primită. Odată ce am rulat aceleaşi teste fără panoul frontal, am avut rezultate cu 7-8 grade mai scăzute pentru GPU şi 4-5 grade pentru CPU. Temperatura în repaus a rămas constantă.

Zgomotul este un alt aspect important, iar Corsair 200R străluceşte în acest departament. Având un cooler destul de serios în forma lui CoolerMaster Gemini II – SF 524 şi trei ventilatoare de 140mm Akasa Viper la 2500RPM, sistemul ar fi trebuit să facă destulă gălăgie cât să poată fi comparat cu un aspirator (măcar unul mic). Contrar aşteptărilor şi în pofida design-ului simplist, carcasa a fost destul de eficientă la izolarea zgomotului, acesta fiind aproape insesizabil.

« Prev
5/6 Next »

Cele mai citite