Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control - telecomenzi inteligente

Logitech a anunțat mărirea gamei de telecomenzi universale, prin lansarea modelelor Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control. Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub și Harmony Smartphone App, ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile ce au ușile închise, dar și acces direct la consolele de gaming, de la telecomanda universală și smartphone. De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue, la luminozitatea și culoarea dorite.

"Line-up-ul Harmony nu mai înseamnă doar acces la divertisment; am conceput Logitech Harmony Ultimate pentru ca utilizatorii să poată controla sistemul de iluminare din locuință. Acum poți porni televizorul, rula un film și în funcție de genul acestuia, poți ajusta luminile pentru a crea ambianța dorită," a precizat Joerg Tewes, vice președinte al diviziei digital home business din cadrul Logitech.

Logitech-Harmony-Ultimate

Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control sunt compatibile cu peste 225,000 de dispozitive home-entertainment și peste 5000 de branduri. Ambele includ Harmony Hub, ce utilizează tehnologia wireless Bluetooth, pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii și Wii U. Harmony Hub controlează dispozitivele cu infraroșu ce stau în spatele comodelor închise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App, cu care poți transforma smartphone-ul într-o telecomandă universală.

Aptă să controleze până la 15 dispozitive, Logitech Harmony Ultimate este o telecomandă cu un ecran color, tactil, de 2,4 inch, ce permite control asupra programelor de televiziune, filmelor si muzicii. Poți programa sistemul de iluminare Philips Hue în funcție de activitățile de divertisment, permițându-ți să ajustezi lumina din încăpere, la fel de ușor cum schimbi volumul de la televizor. Alte funcții exclusive includ feedback cu vibrație, astfel încât să știi că telecomanda a primit comenzile tactile, precum și butoane programabile, pentru apăsări lungi și scurte, dublând astfel funcțiile disponibile.

Logitech Harmony Smart Control și Harmony Smartphone App îți transformă telefonul iOS sau Android într-o telecomandă universală, oferind control personalizat pentru opt dispozitive din toată casa, cu ajutorul smartphone-ului.

Logitech-Harmony-Smart-Control

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibilă în Europa din luna mai, la un preț recomandat de 279 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibilă din luna mai, la un preț recomandat de 129 Euro.

Cele mai citite