Metro: Last Light va fi oferit împreună cu plăcile NVIDIA GTX

NVIDIA anunță un nou parteneriat cu producătorul jocului Metro: Last Light, Deep Silver. Toți clienții care vor achiziționa o plăcă video GTX 660 sau unul dintre modelele superioare vor primi gratuit jocul Metro: Last Light, care va fi disponibil începând cu 14 Mai, 2013 în SUA și 17 May, 2013 în Europa.

"Colaborarea cu NVIDIA ne permite să ne unim forțele pentru a oferi un pachet complet fanilor seriei", declară Menno van der Bil, International Commercial Director, Deep Silver. "Metro: Last Light are elemente de grafică cu adevărat excepționale, iar seria de plăci video NVIDIA GeForce GTX 600 redă grafica la o calitate excepțională."

Metro Last Light

GPU-urile GTX, de la GTX Titan până la GTX 660 oferă pasionaților de jocuri tehnologii precum teselare DirectX 11, NVIDIA PhysX, NVIDIA Adaptive Vsync și 3D Vision Surround. Aceste tehnologii au rolul de a spori calitatea vizuală a jocurilor și de a le oferi pasionaților o experiență cu adevărat imersivă.

Jocul Metro: Last Light face parte din genul de jocuri "first person shooter" și este continuarea jocului Metro 2033. În anul 2034, lumea a fost devastate de un razboi nuclear. În Moscova, tunelurile metroului au devenit noua casă a supraviețuitorilor. Catacombele orașului sunt acum teatrul de război al celor care se luptă pentru supraviețuire cu mutanții afectați de atmosfera toxică. În același timp părțile implicate în conflict caută o nouă armă decisive pentru câștigarea războiului. Războiul civil este inevitabil. În acest scenariu, fani seriei vor juca rolul lui Artyom, încercând să salveze omenirea.

Intriga jocului Metro: Last Light a fost scrisă de către Dmitry, cunoscutul autor al romanului Metro 2033, care a stat la baza celor două jocuri din serie. În același timp, Glukhovsky este autorul tuturor dialogurilor din Metro: Last Light. Romanele lui Glukhovsky, Metro 2033 și Metro 2034, s-au vândut în peste 2.000.000 de copii la nivel global. În 2013, Metro 2035, cel mai recent roman al autorului, va fi vândut și în afara Rusiei. Drepturile de realizare a filmului Metro 2033 au fost cumpărate de către Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).

Cele mai citite