EA Sports a dezvăluit FIFA 14 pentru PC, Xbox 360 şi PS3

Electronic Arts a anunţat oficial că FIFA 14 va fi lansat pe Xbox 360, Playstation 3 şi PC. Platforme mobile/next gen vor fi dezvăluite în lunile ce urmează.

Fifa 14 - Screenshot 1 Ieri, EA Sports a dezvăluit primele detalii legate de FIFA 14, ultimul joc în gigantica franciză sport. Jocul va fi prezent pe toate platformele actuale, Xbox 360, Playstation 3 şi PC. Publisher-ul nu a confirmat prezenţa acestuia pe alte platforme, dar EA a ţinut să menţioneze că vor mai face dezvăluiri în „lunile ce urmează".

Jocul, parte dintr-o franciză cu lansare anuală, îmbunătăţeşte formula deja stabilită cu mici retuşări şi adăugiri. Schimbările cele mai semnificative sunt implementarea unui nou engine pentru fizica mingei, „Pure Shot" şi „Protect the Ball", două noi mecanici pentru mai multă fluiditate pe teren. Pe lângă acestea avem şi polizările tradiţionale specifice unei francize anuale.

Pure-Shot oferă posibilitatea jucătorilor să îşi modifice viteza în timpul alergării şi să se folosească de unghiul abordării mingei pentru lovituri cât se poate de reuşite. Astfel, jocul adaugă posibilitatea loviturilor grăbite sau dezechilibrate.

Protect the Ball, pe de altă parte va permite jucătorilor să ţină la distanţă apărătorii în timpul driblajului şi/sau să depăşească inamicii înainte că să primească pasa.

Pe lângă noile mecanici, mici îmbunătăţiri au fost aduse la career mode, permiţând jucătorilor să administreze o reţea internaţională de căutători de talent şi un meniu redefinit. AI-ul a fost îmbunătăţit iar alergarea a fost la rândul său retuşată. Aparent "Footbal Club" va face o întoarcere, oferind mai multe opţiuni pentru cei interesaţi de partea online.

Pentru moment, FIFA 14 nu a primit o dată oficială. Dacă ar fi să ghicesc, probabil că jocul va ajunge pe piaţă în toamnă, cel mai probabil în Septembrie. Până la urmă EA a fost consecvent în ceea ce priveşte fereastra de lansare pentru seria FIFA.

Mai jos aveţi câteva screenshoturi:

Fifa 14 - Screenshot 2 Fifa 14 - Screenshot 3 Fifa 14 - Screenshot 6 Fifa 14 - Screenshot 4

 

Cele mai citite