Noul joc marca Bethesda este proiectul lui Mikami, The Evil Within

Bethesda Softworks a dezvăluit official The Evil Within, primul joc al studioului lui Shinji Mikami, Tango Gameworks.

The Evil Within Săptămâna trecută, publisherul Bethesda a pregătit o serie de trailere criptice care au stârnit zeci, sute de speculaţii; unele legate de Fallout 4, un nou Wolfenstein sau proiectul Zwei produs de Shinji Mikami. Aparent, Zwei a fost speculaţia corectă, proiectul primind un titlu oficial, The Evil Within. Jocul este pregătit pentru lansare pentru PC, Playstation 3, Xbox 360 şi noua generaţie de console.

The Evil Within utilizează engine-ul id Tech 5 şi va avea loc într-un univers ce împrumută de la Resident Evil, Silent Hill şi mai aduce şi câteva idei originale. Aparent jocul se dedică ideii de survival-horror, inamicii aparţinând unei forţe supranaturale ambigue, greu de înţeles.

Conform synopsis-ului oficial de pe site-ul Bethesda Japonia, jocul ne va pune în pielea unui detectiv numit Sebastian care este chemat la scena unei crime în masă, unde partenerii lui, ceilalţi poliţişti sunt măcelăriţi de o forţă malefică misterioasă. Sebastian se trezeşte într-o lume plină de monştri, şi trebuie să găsească o modalitate să scape, să supravieţuiască.

Jocul învăţa o grămadă de lucruri de la francize stabilite ale genului, inclusiv conceptul resurselor limitate din Resident Evil şi mediul transformativ cu aromă de Silent Hill. Jocul promite că mediul înconjurător va suferi transformări în funcţie de acţiunile jucătorului. Pentru moment nu ştim ce înseamnă asta, dacă nivelul este influenţat de jucător sau dacă sunt doar evenimente scriptate.

Un nou element (unul nu neapărat original), jocul pare a fi plin de capcane. Protagonistul va putea să le folosească împotriva inamicilor. Bineînţeles, mediul răspunde în egală măsură, aşa că de multe ori, un nou nivel înseamnă o nouă serie de coridoare minate.

Suntem extrem de mândri să anunţăm The Evil Within," a declarat Mikami. „Echipa mea este dedicată să creeze o nouă franciză horror, atât timp încât fanii sunt interesaţi de îmbinarea perfectă inte teroare şi acţiune."

Mai jos aveţi şi un live-action trailer lansat odată cu dezvăluirea jocului.

Cele mai citite