2K Marin va dezvălui shooter-ul XCOM în zilele următoare

2K Marin a confirmat intenţia de a dezvălui o nouă tentativă de a extinde universul XCOM în forma unui first-person-shooter "în câteva zile".

XCOM Shooter Developerul a scris recent pe un blog 2K Games "Universul XCOM se extinde. În următoarele zile, lumea o să aibă şansa să descopere noul shooter squad-based tactic, aflat în producţie la 2K Marin."

Studioul a declarat că jocul a "suferit o transformare" faţă de versiunea prezentată publicului la E3 2011, probabil fiind influenţat de masivul succes al jocului de strategie produs de Firaxis, XCOM: Enemy Unknown, despre care 2K Games a zis că a reînviat clasica franciză.

Postul 2K Marin continuă "Producerea creativă a acestui joc a vor un amestec de iteraţie şi descoperire. Cultura 2K oferă libertatea studiourilor să îşi rafineze viziunea, să exploreze noi idei, şi să livreze cea mai bună experienţă pentru jucători. Prin acest proces, 2K Marin a fost capabil să îşi rafineze viziunea, iar drept rezultat jocul a evoluat într-o experienţă narativă îmbogăţită de concepte XCOM."

Până la acest articol, data de lansare a shooterului XCOM a fost pus sub semnul întrebării, după ce a suferit continue amânări după anunţul de la E3 2010. Recent, 2K Games a închis site-ul oficial al jocului şi au fost câteva zvonuri care spuneau că proiectul a fost redenumit The Bureau. 2K Games aparent a făcut decizia.

Un teaser a fost dezvăluit săptămâna asta, sugerând că 2K va dezvălui shooterul XCOM pe 26 Aprilie.

Cele mai citite