Noi modele de monitoare de gaming, office și home de la BenQ

BenQ completează gama de monitoare de business cu modelul BL2411PT, monitor ce oferă maxim de confort, dar şi imagini de foarte bună calitate. La capitolul ergonomie, monitorul oferă o serie de specificații cum ar fi: picior HAS reglabil pe 4 direcţii şi pe înălţime, senzor Eye-Protect care setează automat luminozitatea ecranului în funcţie de lumina ambientală pentru o vizionare optimă pe tot parcursul zilei, senzor de prezenţă pentru reducerea consumului inutil în momentele în care nu se află nimeni în faţa monitorului.

Ecranul LED IPS oferă imagini în culori clare din toate unghiurile (178/178 grade). Formatul ecranului 16:10 asigură o rezoluţie de 1920x1200 pentru vizulizarea şi lucrul cu documente în ferestre multiple, reducând la minimum scroll-ul. Pentru vizualizarea de filmări HD sau de fotografii de pe camera digitală, monitorul redă culori naturale, datorită acoperirii 100% a spectrului sRGB. Noul model integrează tehnologia de redare Flicker Free, precum şi Modul Senseye Reading pentru o experienţă plăcută de citire.

Monitorul GW2760HS de 27" Full HD VA LED îmbină designul ultra-subţire cu tehnologia inovativă de redare Flicker Free, consum redus de energie şi Modul Reading, într-o soluţie perfectă pentru utilizarea acasă sau la birou. Panelul de 8 biţi redă real 16,7 milioane de nuanţe, asigurând o tranziţie fină, naturală între culori, iar rata de contrast nativ de 3000:1 adaugă profunzime şi claritate imaginilor întunecate.

BenQ-GW2760HS

BenQ extinde gama de monitoare profesionale de gaming cu noul model RL2455HM, îmbunătăţit cu aportul direct al comunităţii de gaming. Gamerii se pot bucura acum de o viteză uimitoare de răspuns de 1ms GTG, boxe stereo cu putere de 2 W şi două porturi HDMI pentru conectivitate şi control optim. Monitorul oferă opţiune de customizare avansată a setărilor, precum Black eQualizer, care evidenţiază detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilităţii în zonele întunecate fără a supraexpune zonele luminoase, permiţându-le jucătorilor să depisteze oponenţii în momente critice ale luptei, Modul Display, pentru ajustarea diagonalei display-ului de la 17" (4:3) până la 24"W (16:9) şi Smart Scaling pentru personalizarea dimensiunii imaginii.

Cele mai citite