Call of Duty: Ghosts - dezvăluit din greşeală

Retailer-ul britanic Tesco a dezvăluit, din greşeală, un nou Call of Duty şi aparent un viitor Halo. Cel din urmă, este mai puţin probabil după ce Microsoft a infirmat leak-ul.

Ştiam, întregul univers ştia că un nou Call of Duty se afla în producţie, aşa că dezvăluirea accidentală nu a fost atât de surprinzătoare pe cât ar părea. Un angajat Tesco a publicat din greşeală [şi dat jos la scurt timp] o listare Call of Duty: Ghosts pe platforma online a magazinului. Articolul, reprezenta versiunea Playstation3 a jocului, cu data de lansare în Decembrie şi Infinity Ward ca developer. Totul previzibil considerând că franciza tot face saltul dintre ei şi Treyarch.

Pentru moment, Activision a fost extrem de tăcut, preferând răspunsul standard „no comment" în legătură cu leak-ul. Din fericire, internetul este un loc călduros, unde zvonurile cresc. Aşa că, Ghost pare a fi o extindere a francizei Modern Warfare într-o nouă direcţie, în viitor.

Dacă ar fi să ghicesc, cineva de culoare „cafenie" o să pornească un pseudo-război împotriva forţelor vestice. Astfel, o echipă de super-soldaţi sunt trimişi în mijlocul acţiunii, împuşcând o mulţime de străini, fiindcă nu-s destul de albi. Liderul forţei inamice este un criminal cu sânge rece, în cele din urmă devenind un adevărat pericol pentru vest, poate chiar distrugând un monument precum Turnul Eiffel, Empire State Building, Statuia Libertăţii sau ceva de genul.

Aş putea încerca să ghicesc întregul joc, dar nu vreau să irosesc prea multe cuvinte explicând povestea fiindcă [admit faptul că pot greşi aproape totul] aproape nimeni nu mai este interesat de ce reprezintă campania Call of Duty. De ce? Pentru că – multiplayer.

Celălalt leak, Halo a fost infirmat de Microsoft care a pregătit următoarea declaraţie: „Această listare nu indică vreo lansare a unui produs Halo. Nu avem nici o intenţie de a împărtăşi vreo ştire legată de noi titluri Halo."

Intorcandu-ne la PS3, listarea pare a sugera consolele din generaţia actuală, dar asta nu înseamnă că Activision nu va lansa jocul pe orice platformă posibilă inclusiv PC, consolă current-gen, next-gen, smartphone, calculator de birou, ceas electronic.

Mai jos aveţi şi box-art-ul în toată splendoarea sa.

codg

Cele mai citite