Acord de distribuţie între ELKO Group şi QLogic

ELKOTech anunţă disponibilitatea, pe piaţa locală, a soluţiilor de infrastructură hardware pentru reţele de înaltă performanţă, marca QLogic. Acordul de distribuţie a fost semnat la nivel internaţional, între ELKO Group şi QLogic.

QLogic este lider global şi inovator în domeniul reţelelor de înaltă performanţă, oferind adaptoare, switch-uri şi circuite integrate specifice pentru o aplicaţie (ASIC) pentru stocarea datelor companiilor şi serverele acestora. În portofoliul companiei se găsesc adaptoare Ethernet Inteligente 10GbE şi adaptoare de reţea Fibre Channel over Ethernet (FCoE), adaptoare şi switch-uri Fibre Channel şi adaptoare şi routere iSCSI. Produsele QLogic sunt folosite la nivel mondial de producători şi distribuitori din întreaga lume.

ElkoTech-logo

"Suntem încântați de cooperarea începută cu unul dintre liderii globali în tehnologia informației, având în vedere calitatea produselor și soluțiilor QLogic. Vedem această colaborare ca un avans în dezvoltarea soluțiilor noastre pentru domeniul business, permițând în același timp ELKO să le ofere partenerilor o gamă completă de soluții de infrastructură pentru rețele, bazată pe cele mai noi tehnlologii", a declarat Aleksandrs Orlovs, Director de distribuție în cadrul ELKO Group.

"Investițiile în relațiile cu ELKO vor ajuta QLogic să ajungă la cât mai mulți clienți în regiunea Europei de Est. ELKO este un nume consacrat, care va oferi soluțiile QLogic unui număr mare de clienți", a declarat Franco Mezzullo, Vicepreședinte pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa în cadrul QLogic.

Cele mai citite