Noul Toshiba Portege Z10t - Ultrabook decapotabil, cu Windows 8 Pro

Toshiba a anunțat astăzi lansarea noului Portégé Z10t, un Ultrabook subţire, detaşabil, cu Windows 8 Pro. Cu doar un singur click, notebook-ul se transformă într-o tabletă practică și intuitivă.

Modul tabletă al Portégé Z10t oferă o experiență extrem de convenabilă în executarea diferitelor sarcini de calcul, cum ar fi notițele în timpul seminariilor și navigarea web atunci când vă aflaţi pe drum. Cu toate acestea, atunci când procesarea documentelor este prioritatea cheie, dispozitivul se transformă cu ușurință în laptop, cu suport de tastatură iluminată, complet detașabilă. În ambele moduri, Portégé Z10t oferă performanţe puternice și rapide, datorită celor mai noi procesoare Intel® Core™ pentru Ultrabook™ și SSD-urilor de mare viteză.

Portégé Z10t oferă mai multe moduri convenabile pentru a naviga online și pentru a introduce date. În modul pentru laptop, utilizatorii au acces ușor la tastatura fizică sau pot introduce datele de pe tastatura digitală, dacă preferă. Navigarea prin meniuri este posibilă prin utilizarea comenzilor pe ecranul tactil sau touchpad-ul multi-touch. Și, atunci când este nevoie de un grad şi mai mare de precizie, funcționalitatea AccuPoint este opțiunea cea mai potrivită.

Toshiba-Portege-Z10t

Utilizarea funcţiilor de tabletă ale Portégé Z10t, ecranul tactil complet receptiv asigură o experiență de navigare intuitivă. Mai mult decât atât, cu DigitizerPen - opțional, utilizatorii pot desena schițe pe ecranul tabletei, pot să apese cu precizie pe o anumită zonă, pentru a înlocui cursorul, sau să navigheze mai precis prin meniuri. Caracteristica de recunoaștere a scrisului de mână este de mare valoare practică, transformând notiţele realizate pe ecran în documente digitale editabile.

Subțire și ultra-mobil, Portégé Z10t a fost dezvoltat pentru utilizare zilnică intensivă și testat pentru a respecta standardele de înaltă fiabilitate şi calitate ale Toshiba. Ca urmare, datele stocate sunt de departe mai puțin vulnerabile dacă aparatul este scăpat accidental. În plus, tastatura este rezistentă la stropire, astfel încât vărsarea de lichide pe ea nu va însemna neapărat şi pierderea datelor.

Portégé Z10t are mai multe caracteristici avansate de securitate și de gestionare a datelor instalate: funcționalitatea Intel® Anti-Theft reduce riscul de acces neautorizat, Trusted Platform Module (TPM) protejează datele critice stocate la nivel local, iar tehnologia Intel® vPro™ este un set încorporat, adaptat la utilizarea computerului și a amenințărilor curente. În afară de a oferi un plus de siguranţă împotriva ultimelor amenințări de securitate, Intel® vPro™ permite departamentelor IT să monitorizeze, să întrețină, să repare și să facă upgrade la Portégé Z10t de la distanță.

Cu accent ferm pe utilizatorii mobili, Portégé Z10t este dotat cu funcții avansate de conectivitate, pentru transfer rapid de date și acces securizat la rețea. Acest Ultrabook™ detașabil este dotat cu cele mai noi porturi USB 3.0, pentru a permite schimbul de date mult mai rapid cu dispozitivele periferice. Prin HDMI® și RGB, se poate efectua o conectare uşoară cu orice televizor compatibil, în timp ce tehnologia Intel® Wireless Display permite utilizatorilor să trimită documente și fișiere multimedia către un televizor compatibil, fără niciun cablu. În afară de acces fiabil și rapid la rețea, prin Gigabit LAN, Portégé Z10t susţine, de asemenea, cele mai recente tehnologii wireless, cum ar fi HSPA și LTE pentru schimbul rapid de date și sincronizare.

Vânzările europene ale noului ultra-portabil Portégé Z10t, cu afișaj touch Full HD cu luminozitate ridicată de 29,5 cm (11,6 "), vor începe în al doilea trimestru al anului 2013.

Cele mai citite