NeverWinter First-Look - D&D fără manuale

  • Published in Review MMO

Uneori, [rareori], mă îmbolnăvesc şi caut un nou MMO de care să mă plictisesc. De dată aceasta, aducandu-mi aminte de istoricul meu mai tocilaresc, am dat peste Neverwinter.

Ah, Sword Coast, cadrul fantastic în care fiecare joc Dungeons and Dragons vreodata a avut loc. Cred că Baldur’s Gate s-a aventurat în Amn, dar în rest, mai nimeni nu a explorat restul Faerun-ului. MMO-ul apt numit Neverwinter, produs de Cryptic Studios şi publicat de Perfect World entertainment este unul din multele free-to-play MMO’s din ultimul timp cu potenţial, câteva idei interesante în spate si ani buni de lore pentru fanaticii interesati de poveste.

  Neverwinter - Front Image

Cred că am petrecut vreo 30 de minute în Character Creation [sărind de la mascul la femelă in mod repetat], selectând tot ce era de aşteptat într-un joc D&D. Istoric, stats, clasă, zeitate [din nefericire, personajul este binevoitor din naştere, iar zeii sunt ori neutri, ori benevolenti. Îmi pare rău Cyric, nu pot să te venerez de data asta]. Am trecut peste fantezia că aş pot juca pe cineva care încerca să distrugă Neverwinter şi am intrat în joc.

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite