Asus Fonepad – tabletă şi smartphone, într-un corp de 7 inch

Asus s-a gândit cum să îmbine divertismentul şi telefonia, lansând noul FonePad. Este vorba despre o tabletă de 7 inch, care oferă şi capabilităţi de smartphone.

Finisajul metalic şi dimensiunile reduse îi oferă un aer elegant şi atrăgător.

Asus-FonePad-box

Procesorul care conduce echipamentul este un Intel Atom Z2420, ajutat de 2GB memorie şi un spaţiu de stocare de 16GB, împreună cu un cont Asus Webstorage de 5GB. Sistemul de operare Android 4.1.2 oferă un pachet complet de soluţii, atât pentru tabletă, cât şi pentru smartphone.

Camera frontală este de doar 1.2MP, fiind nu tocmai interesant pentru cei care capturează imagini.

Ecranul IPS, cu diagonala de 7 inch, oferă o imagine de calitate şi culori vibrante, folosind rezoluţia de 1280x800.

Asus-FonePad

Pe partea de smartphone, Asus a integrat un microfon dual, cu funcţie de atenuare de zgomot. Viteza de navigare este susţinută de un modul 3G, capabil de performanţe HSPA+.

Autonomia FonePad este de 9 ore, atât pentru funcţiile tabletei, cât şi pentru cele de smartphone. Asus susţine 31 ore pe 3G şi 9.8 ore pe video 720p.

Asus a instalat şi câteva aplicaţii, precum Asus Story, Audio Wizard, pentru diverse funcţii ajutătoare. Standardul SonicMaster este prezent şi in FonePad, astfel încât sunetul să fie excelent.

Asus-FonePad-spate

Culorile disponibile sunt argintiu şi negru, iar preţul lui Asus FonePad este de 1099 lei. Produsul se găseşte în magazinele de specialitate.

Imediat revenim cu un review complet….

Cele mai citite