Logitech Speaker System Z553 este disponibil în România

Logitech aduce în România sistemul audio Logitech Speaker System Z553. Boxele oferă acustică de cea mai bună calitate și bass puternic, făcând o impresie foarte bună prin design-ul modern ce dă o notă futuristă.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliți și un subwoofer down-firing, puterea de emisie este de 40 de wati (RMS), toate acestea creând un sunet imersiv, ce îmbunătățește experiența de vizionare și cea audio. Certificarea THX asigură că la vizionarea unui film sau a unui concert veți avea o experiență sonoră extraordinară. Un jack RCA și două mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive în același timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale și DVD playere, televizoare și console de joc, smartphone-uri și multe alte dispozitive. Sistemul audio dispune și de un pod de control cu care poți controla volumul și nivelul de bass. Culorile aduc o notă importantă design-ului sistemului: spatele sateliților sunt de culoarea roșie, la fel si cablurile și difuzorul ce se vede din suboofer.

Logitech-Z553

Sateliții sunt așezati pe stand-uri de metal, care se pot înclina în sus sau jos, sau pot fi montați pe perete. În plus, cei doi metri de cablu integrați îți garantează libertatea de a le amplasa în diverse locuri ale încăperii.

Logitech Speaker System Z553 este disponibil în România la un preț recomandat de 549 Lei.

Cele mai citite