Evolio Quadra - o tabletă premium cu ecran panoramic

Evolio aduce în România prima tableta cu procesor Quad Core din portofoliul său, Evolio Quadra, care oferă imagini uimitoare şi viteză de reacţie impecabilă, datorate celor mai noi tehnologii integrate: Display SUPER IPS cu rezoluţie 1280x800 pixeli, procesor Quad-Core şi procesor grafic Multicore.

Evolio Quadra are un design elegant, carcasa confecţionată din aluminiu şi sticlă, iar marginile panoului frontal sunt foarte subţiri şi de culoare albă.

Cu o grosime de doar 9,5 mm, Evolio Quadra este cea mai subţire tabletă românească de 10,1 inch. Foarte uşoară, cu o greutate de numai 535 de grame, Quadra permite utilizatorului lejeritate şi confort sporit în utilizare.

Evolio-Quadra

Tableta răspunde instantaneu la toate comenzile şi rulează fluid cele mai noi aplicaţii şi jocuri, precum şi filme în format Quad Full HD, graţie procesorului Grafic Quad Core Vivante GC1000+. Imaginea este foarte clară, culorile sunt intense, iar cele mai mici detalii sunt vizibile datorită ecranului High Definition Super IPS, cu unghi de vizualizare de până la 178 de grade.

Pentru cei cărora le place să îşi ţina aproape muzica, filmele preferate şi să păstreze cele mai frumoase amintiri, tableta Evolio Quadra oferă un spatiu generos de stocare, având o memorie flash de 16 GB.

„Prin această lansare, Evolio atacă segmentul de tablete de 10.1 inch, dominat în special de brandurile internationale. Am facut acest pas în urma cererilor venite din partea clienţilor noştri, pentru o tabletă premium cu ecran panoramic. Evolio Quadra îmbină perfect puterea de procesare cu un display wide de înaltă calitate, oferind o experienţă multimedia imersivă. Ȋn ultimele 2 trimestre cota de piaţă a tabletelor de 10.1inch a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi ţintim o cotă de 20% în acest segment. Evolio deţine supremaţia tabletelor româneşti de 7 inch pe trimestrul 1 al anului în curs, cu o cotă de peste 30%, conform studiilor", a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noua tableta Evolio este disponibilă pentru precomenzi pe www.evolioshop.com la preţul de 999 lei şi se va găsi în magazinele de specialitate începand cu jumătatea lunii iunie.

Cele mai citite