Battlefield 4 va fi lansat la sfârşitul anului

Noul shooter modern militar a celor de la DICE, Battlefield 4 va fi lansat la sfârşitul lunii Octombrie în US sau începutul lui Noiembrie în UK şi restul Europei.

Electronic Arts a anunţat că ultimul titlu din franciza Battlefield va fi livrat pe data de 29 Octombrie în State şi 1 Noiembrie în UK şi restul Europei, pentru PC, Xbox 360 şi Playstation 3. Jocul va ajunge şi pe platformele next-gen, Xbox One şi PS4, dar EA a ţinut să clarifice că datele de lansare deja stabilite nu iau în considerare noua generaţie de console.

Battlefield 4 - Logo

În acest moment, nu se ştie prea mult despre Battlefield 4, în afara unui gameplay-trailer, în care mai mulţi soldaţi americani sunt prinşi într-un mediu ostil şi în cursul a 17 minute: amputează piciorul unui coechipier, folosesc un lansator de grenade împotriva unui elicopter şi în cele din urmă, fiind prinşi într-o maşină ce se scufundă, sparg parbrizul. Partea mai importantă pentru gameri, multiplayer-ul va fi prezent la E3 2013, iar EA promite fanilor un beta înainte de lansarea oficială.

Pentru cei interesaţi de pre-comandă, Electronic Arts a confirmat că primul DLC, China Rising, având loc pe continentul asiatic, cu 4 hărţi şi vehicule noi, va fi gratuit pentru cei care au făcut pre-comanda. O ofertă similară a fost facută când Battlefield 3 a fost lansat, unde primul DLC, Back to Karkand era gratuit la precomandă. Mai târziu acesta a fost valabil ca pachet individual sau parte din Battlefield Premium.

Battlefield 4 va rula Frostbite 3, ultimul engine grafic marca DICE. Bineînţeles, gameplay-trailer-ul rula pe un PC, ceea ce înseamnă că pentru Playstation 3 sau Xbox 360 jocul s-ar putea sa nu ruleze pentru bine. Wii-U nici măcar nu a fost luat în considerare drept o posibila platforma.

Cele mai citite