Finala Campionatului Naţional de Sport Electronic - ACL - Sezonul 11

ACL Romania anunţă organizarea celui mai mare eveniment de gaming din Romania, în data de 29 iunie 2013 - Finala Campionatului Naţional de Sport Electronic - ACL - Sezonul 11, în cadrul căruia sunteţi invitaţi să participaţi în calitate de începători sau profesionişti, sau ca şi consumator de produse IT, hardware şi software.

Ȋn cadrul acestui eveniment, producători consacraţi, din piaţa românească de IT, vă aşteaptă să testaţi cele mai noi produse lansate, la standurile cu vânzare, la preţuri promoţionale. Ȋn plus, vă aşteaptă zeci de tombole şi concursuri cu premii.

banner acl 2103

Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballrooms, pe 29 Iunie 2013, între orele 09:00 – 02:30, în sălile Londra şi Bucureşti. Sunt aşteptaţi 572 de jucători profesionişti şi aproximativ 2000 de spectatori – jucători ocazionali şi consumatori de IT, veniţi să afle noutăţile din domeniul IT, atât hardware, cât şi software. Ȋn cadrul evenimentului vor fi organizate standuri cu vânzare, la preţuri promoţionale, ale celor mai reprezentative companii din industria IT. De asemenea vor fi organizate tombole şi concursuri care îi vor ţine în priză pe toţi cei prezenţi, fie ei jucători sau vizitatori, astfel încât nimeni să nu plece acasă fără un premiu.

O alta mare atracţie a evenimentului este o premieră pentru ACL Romania, şi anume organizarea unui concurs de Cosplay, în cadrul căruia vă invităm să participaţi, fie în calitate de concurenţi, fie ca vizitatori.

Cele mai citite