Noul monitor Philips 298X4QJAB, cu diagonală de 29 inch

Monitorul Philips 298X4QJAB, cu diagonală de 29 inch, dispune de un raport de imagine 21:9, imagini vii (datorită tehnologiei AH-IPS) și suport MultiView din două surse.

Modul de vizualizare UltraWide pe un ecran de 29 inch se completează cu rezoluția HD 2560 x 1080, rezultând o experiență interesantă. Cea mai noua tehnologie AH-IPS oferă imagini clare și culori vibrante, iar unghiul de 178/178 grade asigură vizualizarea din orice perspectivă, premizele ideale pentru o seară de filme alături de prieteni.

Philips 298X4QJSB

Display-ul beneficiază de SmartImages, cu care se stabilesc modurile de vizionare, SmartControl, ce ajută la tuning ușor, SmartContrast, ce îmbunătățește contrastul ecranului și SmartKolor, ce asigură imagini bogate în detalii.

Funcția MultiView este foarte utilă pentru utilizatorii multi-tasking. MultiView le permite acestora să lucreze simultan cu dispozitive multiple, precum PC-uri sau playere BluRay, și să ruleze conținut din două surse - ex: pe o parte a ecranului pot vedea progamele sport cu ajutorul unui set-top box, iar pe cealaltă parte se poate naviga pe Internet, conectați la un notebook.

Mai multe tipuri de interfețe, precum DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI și conexiunea opțională Thunderbold, le permit utilizatorilor să se bucure de conținut audio și video hi-res necompresat. Cu ajutorul USB 3.0, utilizatorii dispun de transfer de date rapid și conectivitate plug-and-play.

Monitorul Philips 298X4QJAB va fi disponibil în România din această lună la prețul de 2399 Lei.

Cele mai citite