Seenow disponibil pe Windows Phone 8

Cu Seenow pentru smartphone-uri ce rulează Windows Phone 8, specialiștii companiei Direct One au re-imaginat modul în care utilizatorii consumă conținut Live TV și Video On Demand pe smartphone-uri.

Aplicația oferă acces la o grilă variată de canale TV românești, posturi TV premium, dar și librării de emisiuni înregistrate.
Cătălin Clemente, Director Marketing și Vânzări la Direct One: "Windows Phone 8 este cea mai recentă platformă pe care Seenow decide sa fie prezent, consecvent cu abordarea sa de tip multi-screen, din dorința de a ajunge la clienții săi pe ecranul de care aceștia dispun."

În privința conținutului, Seenow aduce cea mai variată ofertă de canale TV live, emisiuni înregistrate, filme și seriale, dar și documentare pentru toate zonele de interes.

Seenow

Oferta de filme Seenow aduce cea mai variată selecție de filme artistice, seriale, desene animate și documentare HD, serviciul Filmbox Live prin care pot fi accesate toate cele 7 canale TV Filmbox și librăria de filme și seriale Filmbox. Seenow vine în plus și cu o ofertă de conținut de canale TV și filme românești dedicată utilizatorilor din afara României.

Aplicația Seenow este disponibilă gratuit în Windows Store iar traficul de date în aplicație este gratuit pe mobil pentru clienții Vodafone, pentru a asigura o experiență de vizionare optimă și fără costuri suplimentare.

Pe lângă zonele gratuite din aplicație, în care utilizatorul poate asculta și vizualiza conținutul gratuit și fără cont în cadrul serviciului Seenow, aplicația permite autentificarea utilizatorului pentru a oferi detalii de profil, de a sincroniza sau transfera pachetele achiziționate direct pe telefonul Windows Phone.

Se poate închiria conținut direct din aplicație, în regim pay per view sau în baza pachetelor Seenow. Printre funcționalitățile de bază de manipulare a conținutului media, aplicația permite vizualizarea conținutului în format HD în orice moment și activarea subtitrărilor, acolo unde acestea sunt disponibile.

Aplicația permite funcționalități de căutare prin conținutul media din cadrul serviciului Seenow.

Cele mai citite