E-Boda introduce in portofoliu si smartphone-uri: Storm si Eruption

Cel mai activ segment la ora actuala este cel de smartphone-uri si tablete. Chiar si pentru E-Boda este benefic sa detina ambele tipuri de produse in portofoliu. V100 si V200, Storm si respectiv Eruption sunt cele doua smartphone-uri lansate astazi.

E-Boda V100  V200 Storm  Eruption 1

Ambele modele vin preinstalate cu Android 4.1 si sunt telefoane dual-SIM. Ca la orice dual-SIM primul este cel care suporta conectivitate 3G, al doilea fiind limitat la 2G. Diferentele majore vin din prisma configuratiei. Un lucru interesant este alegerea integratorului, E-Boda, de a include in cutie doua capace, unul de culoare neagra si unul de culoare alba, pentru ca utilizatorul sa iti poata personaliza asa cum doreste dispozitivul.

V200 Eruption este cel mai performant, vine cu o diagonala a ecranului de 4.5 inci si o rezolutie de 960x540 pixeli pe cand V100 are doar 4 inci si 480x800 pixeli. Procesorul lui Eruption este un Quad-Core tactat la 1.2 GHz cu 1 GB memorie RAM pe cand V100 are un Dual-Core la 1 GHz si doar 512 MB memorie RAM. 

Ambele dispun de 4 GB stocare interna care poate fi extinsa cu inca 32 GB cu ajutorul unui card microSD. V200 are o camera de 8 Megapixeli iar V100 doar 5 Megapixeli, suficienti insa pentru orice fel de tip de fotografii. Calitatea acestora este peste medie, insa mai multe detalii vom afla dupa ce le "butonam" mai mult. 

Pretul lui V200 Eruption este de 949 Lei, pret fara abonament, iar V100 va costa doar 649 Lei. Mai jos aveti o galerie completa de imagini pentru a va satisface curiozitatea in ceea ce priveste aspectul exterior al telefonului, detalii despre comportamentul si performanta acestuia urmand sa fie incluse in review-ul nostru.

mt_gallery

Cele mai citite