Prestigio a prezentat un nou smartphone, MultiPhone 5300 DUO

Prestigio a prezentat un nou smartphone, MultiPhone 5300 DUO, dezvoltat pe cele mai noi tehnologii - procesor Quad Core, camera de 8.0 MP BSI AF şi ecran generos de 5.3".

Tehnologiile noastre sunt create pentru a oferi un plus de confort, iar noul model Prestigio vă oferă o experienţă de utilizare plăcută şi interesantă. Ecranul mare de 5.3", procesorul Quad Core, memoria de 1GB RAM DDR2 plus cei 4GB eMMC, actualizările OTA- toate aceste caracteristici se regăsesc în noul Prestigio MultiPhone 5300 DUO.

Camera de 8 megapixeli cu BSI (Iluminare din Spate) este perfectă pentru a capta momentele speciale din viaţa personală sau profesională. Profitaţi de flash-ul incorporat şi faceţi poze luminoase şi clare în orice moment al zilei.

Prestigio MultiPhone 5300 DUO

Cel mai nou procesor quad core, Qualcomm MSM8225Q, este asincron, ceea ce înseamnă că fiecare nucleu este alimentat independent, astfel încât dispozitivul să folosească energia necesară operaţiunii efectuate, fără a face risipă.

Ecranul de 5.3" dispune de o densitate mare de pixeli pentru imagini clare şi luminoase. Gama largă de culori permite vizualizarea în detaliu a imaginilor. Se pot rula usor şi rapid cele mai noi şi dinamice jocuri 3D, cu ajutorul procesorului grafic Adreno 203.

Smartphone-ul Prestigio MultiPhone 5300 DUO este livrat cu husă magnetică pentru protecţia ecranului şi creşterea autonomiei, plus căşti tip earphones, pentru utilizare hands-free.

Bateria de 2100 mAh asigură autonomie mare pentru rularea de aplicaţii, navigarea pe internet, redarea de muzica şi filme, printr-o singură încarcare a telefonului.

Prestigio MultiPhone 5300 DUO este disponibil în magazinele de specialitate la preţul de 1099 RON .

 

Cele mai citite