Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatură fără fir, dotată cu touchpad

Logitech completează gama de produse cu Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatură fără fir, dotată cu touchpad, care oferă capabilităţi multi-touch.

Noua Wireless All-in-One Keyboard TK820 are un design subţire, pentru a ocupa mai puţin spaţiu, completat de conectivitatea wireless, care elimină cablurile de pe birou. Zona tactilă este mai mare decât cea a unui laptop, pentru a putea beneficia mai uşor de point, zoom şi swipe, gesturile folosite în Windows 8. Tastatura este capabilă de 13 gesturi multi-touch prin instalarea soft-ului Logitech SetPoint.

Logitech TK820

Tehnologia Logitech PerfectStroke distribuie în mod egal presiunea, generată asupra tastelor, pe toată suprafaţa acestora, astfel încât fiecare apăsare să fie silenţioasă şi lină, chiar dacă este efectuată pe marginea tastei.

TK820 beneficiază de receptorul universal Logitech Unifying, care utilizează conectivitatea wireless în banda de 2.4GHz. Datorită distanţei considerabile de emisie, tastatura poate fi amplasată în poziţia cea mai comfortabilă pentru utilizator, fără grija întreruperilor sau a nefuncţionării.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibilă în SUA din august, iar în Europa din septembrie, la un preţ de €99.99.

Cele mai citite