GOCLEVER intră pe piaţa din România cu tabletele ORION 70 şi ORION 101

GOCLEVER anunţă două noi tablete: ORION 70, destinat utilizatorilor care caută un dispozitiv compact şi eficient, și ORION 101, pentru pasionații de tehnologie, care doresc stil şi perfomanţe de top.

Noile tablete ORION combină un design elegant şi modern, cu performanţa asigurată de configuraţii puternice. Concepute deopotrivă pentru a face faţă jocurilor mobile, rularea în paralel a mai multor aplicaţii (multitasking), pentru navigarea pe Internet ori vizionarea de filme la rezoluţie Full HD, tabletele Orion oferă un bun raport calitate-preţ.

Modelul ORION 101, urmaşul lui GOCLEVER Tab R105BK, se adresează utilizatorilor business, aflaţi în căutarea unui dispozitiv cu design ergonomic, cu tastatură încorporată şi cu performanţe excelente. Echipată cu un procesor quad-core, un ecran IPS de 10 inch - cu o rezoluţie maximă de 1280x800 pixeli, şi o tastatură QWERTY Bluetooth, inclusă în pachet, ORION 101 este ideală pentru redactarea documentelor, editarea de emailuri sau realizarea de prezentări.

GOCLEVER ORION 101

Tableta se bazează pe un procesor cu patru nuclee, Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 2 GB de memorie DDR3. Cele mai importante documente, alături de aplicaţii şi fişierele audio/video pot fi stocate atât pe memoria flash încorporată de 16 GB, cât şi pe carduri microSD cu capacităţi de până la 32 GB.

ORION 101 poate fi folosită ca un notebook clasic, prin combinarea tabletei cu tastatura, în timp ce standardul Bluetooth 2.0 permite şi folosirea tastaturii în mod wireless. În timpul transportului, tastatura poate fi folosită pe post de husă de protecție pentru tabletă.

ORION 101 este livrată cu sistemul de operare Android 4.1, update-ul la Android 4.2 fiind disponibil Over The Air (OTA). Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin Wi-Fi 802.11b/g/n.

Dispozitivul cântăreşte doar 600 g (876 g cu tastatură) și este echipat cu o baterie de 6200mAH (care asigură o durată de funcţionare de până la 6 ore), două camere (una frontală de 0,3 MP şi o cameră de 2 MP în spate), port mircoUSB OTG, port miniHDMI, un difuzor, un microfon şi o ieşire audio de 3,5 mm.

Tableta ORION 70 este potrivită atât pentru navigarea pe Internet, cât şi pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezoluţie Full HD. Dispozitivul beneficiază de un procesor cu patru nuclee, Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 1 GB de memorie DDR3.

Ecranul de 7 inch, cu o rezoluţie maximă de 1024x600 pixeli, redă culori naturale şi uşurează munca pe tabletă. Confortul este sporit şi de husa opţională, cu tastatură încorporată, care facilitează folosirea aplicaţiilor de tip Office sau scrierea de emailuri.

GOCLEVER ORION 70

Dispozitivul oferă 8 GB spaţiu de stocare sub formă de memorie flash încorporată, ce poate fi extinsă prin carduri microSD cu capacitate maximă de 32GB.

ORION 70 dispune şi de o camera frontală care permite desfăşurarea de videoconferinţe pe Skype şi de opţiuni avansate de conectare: microUSB OTG, miniHDMI şi ieşire audio de 3.5mm.

ORION 70 dispune de Android 4.2, update-urile viitoare ale sistemului de operare putând fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin Wi-Fi 802.11b/g/n.

Noile tablete GOCLEVER, ORION 70 şi ORION 101 sunt disponibile în oferta distribuitorilor autohtoni începând cu preţurile de 399 lei, respectiv 899 lei.

Cele mai citite