GIGABYTE G1.Sniper A88X, prima soluţie de gaming bazată pe o platformă AMD

Gigabyte a lansat noua serie de plăci de bază pentru procesoarele Kaveri şi a început cu G1.Sniper A88X, prima soluţie de gaming bazată pe o platformă AMD.

Destinată noilor procesoare AMD pe socket FM2+, G1.Sniper A88X păstrează compatibilitatea cu variantele precedente, Trinity şi Richland. Prin utilizarea nucleelor Steamroller, noile APU-uri aduc suport nativ pentru PCI-E Gen 3.0, DirectX 11 şi rezoluţii 4K prin HDMI şi DisplayPort.

Gigabyte G1.Sniper A88X

Gigabyte AMP-UP Audio combină o serie de tehnologii care oferă entuziaştilor şi gamerilor control avandsat asupra sunetului.
Prin utilizarea unui port USB placat cu aur, USB DAC-UP se ocupă cu livrarea de tensiune curată către convertorul Digital-Analog. Pentru a evita fluctuaţiile datorate altor porturi, USB DAC-UP beneficiază de un circuit separat de alimentare. Gigabyte ne dă posibilitatea de a activa / dezactiva din BIOS tehnologia DAC-UP, pentru cei care nu au nevoie de ea şi vor folosi portul USB în mod standard.

Un nou debutant este Gain Boost, care oferă switch-uri onboard, folosite pentru a comuta între modurile de amplificare 2.5x şi 6x.
Plăcile Gigabyte integrează OP-AMP, un amplificator audio regăsit în echipamentele audio de top. Acesta este montat într-un socket dedicat şi poate fi înlocuit cu altul, pentru diferite nuanţe de sunet.

G1.Sniper A88X separă partea audio de restul plăcii de bază printr-o graniţă luminoasă. Ȋn acest fel, parte audio este protejată împotriva interferenţelor.

Cele mai citite