Noua gama de surse certificate 80 Plus Gold de la Cooler Master – VS Series

Cunoscutul producator de hardware taiwanez Cooler Master a dezvaluit noua gama VS Series de surse de inalta eficienta.

VS Series foloseste un nou design 3D de circuite care creste eficienta distributiei de curent, imbunatateste disiparea caldurii, si reduce zgomotul de semnal si interferenta electrica. Foloseste mai putine cabluri, care astfel cresc spatiul liber dinauntrul sursei, imbunatatind circulatia de aer. Circuitul de curent single-rail are capacitate imbunatatita de distributie a curentului fata de modelele precedente, si ofera compatibilitate imbunatatia cu placile grafice. Viata sursei este crescuta de condensatoarele japoneze de inalta calitate, care de-asemenea scad fluctuatia de curent. Prin urmare VS Series detine certificare 80 Gold Plus.

coolermaster vs series

Cablarea sursei este semi-modulara, cablurile de sistem sunt incluse, dar toate celelalte cabluri sunt atasate de utilizator dupa necesitate. Cablurile secundare au forma unei benzi plate, imbunatatind astfel managementul cablurilor dat fiind ca ocupa mai putin spatiu si pot fi legate mai eficient. 

Noua gama VS Series este disponibila in variante de 450W, 550W si 650W, si va fi pusa pe piata in Europa in curand. Pretul si disponibilitatea vor varia in functie de regiune, dar preturile preconizate in Europa sunt de €67.14, €75.55, and €83.95 pentru cele trei modele respectiv.

Cele mai citite