PCTV Systems lanseaza Tuner TV portabil pentru dispozitive Android

  • Published in Stiri Gadget

Firma germana PCTV Systems a lansat un TV Tuner miniatural, numit AndroiDTV 78E, cu care pot fi vizionate, inregistrate si redate programe Freeview de pe un dispozitiv Android. Prin downloadarea aplicatiei gratuite PCTV de pe Google Store, conecatarea AndroiDTV-ului la un dispozitiv Android, si atasarea antenei incluse, se pot urmari si inregistra programe Freeview TV direct pe dispozitivul Android, fie el smartphone sau tableta.

pctv systems androidtv AndroiDTV este un gadget mic si usor, a carui tehnologie permite scanarea canalelor DVB-T cu un consum minim de energie. Doua antene DVB-T sunt incluse pentru a optimiza receptia. O antena compacta ultra-telescopica este folosita pentru mobile, si o mini-antena solida este disponibila pentru conditii in care receptia este mai dificila. AndroiDTV-ul poate fi conectat la PC pentru a receptiona semnal TV pe un desktop sau laptop, folosind softwareul gratuit inclus.

Sistemul suporta dispozitive Android cu un procesor minim de 1 Ghz Dual Core, suport Neon (precum NVIDIA Tegra 3), functie USB Host si Android 4.0.3. ("Ice Cream Sandwich") sau mai sus. Acestea includ: HTC One X, Nexus 7 tablet, Nexus 10 tablet, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung S2 si Samsung S3. Mai multe detalii despre dispozitivele compatibile se pot gasi pe site-ul PCTV

AndroiDTV poate fi cumparat la pretul de £49.99, si este disponibil prin Maplin si Amazon.

Cele mai citite